Повезане вести

Вучић о натписима појединих медија: Потрошио сам новац за грађане Србије - Нисам заинтересован за лично богаћење

Вучић о натписима појединих медија: Потрошио сам новац за грађане Србије - Нисам заинтересован за лично богаћење

Вечерње новости 19.08.2021
Фото: Новости - Па јесам, али их нисам узео за себе! Наравно да ћемо да трошимо за грађане, нисам заинтересован за лично богаћење и нисам заинтересован за 619 милиона евра - поручио је председник. Иако га нападају за потрошњу… »
Вучић потврдио писање листа Нова: Потрошио сам пола милијарде, али за грађане

Вучић потврдио писање листа Нова: Потрошио сам пола милијарде, али за грађане

Нова 19.08.2021
Како су израчунали новинари Нове, председник Србије Александар Вучић само у последњих месец дана активне кампање пред изборе у априлу, "унапред" је потрошио најмање пола милијарде евра. Он је данас потврдио да је реч о том… »
Вучић: Потрошио сам пола милијарде евра али не за себе већ за потребе грађана

Вучић: Потрошио сам пола милијарде евра али не за себе већ за потребе грађана

Данас 19.08.2021
Председник Србије Александар Вучић потврдио је наводе појединих медија да је током обиласка различитих крајева Србије у претходних месец дана „унапред потрошио“ око 500 милиона евра у најаве нових инвестиција, али и додао да тај… »
Вучић: „Потрошио сам унапред“ око 500 милиона евра – не за себе, већ за грађане

Вучић: „Потрошио сам унапред“ око 500 милиона евра – не за себе, већ за грађане

Н1 Инфо 19.08.2021
Председник Србије Александар Вучић потврдио је наводе појединих медија да је током обиласка различитих крајева Србије у претходних месец дана "унапред потрошио" око 500 милиона евра у најаве нових инвестиција, али и додао да тај… »
Вучић за само месец дана унапред „потрошио“ пола милијарде евра

Вучић за само месец дана унапред „потрошио“ пола милијарде евра

Правда 19.08.2021
Кад је предизборна кампања у току, иако би се многи сагласили да она и не престаје, у Србији нема кризе. Тада председник Србије Александар Вучић новац дели шаком и капом. Према нашој рачуници, само у последњих месец дана… »

Вести дана »