Повезане вести

Вучевић и Станивуковић заједно у Русији

Вучевић и Станивуковић заједно у Русији

Данас 19.08.2021
Поводом обележавања 800 година од постојања града Нижњег Новгорода, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и градоначелник Бањалуке Драшк Станивуковић, посетили су манастир Печерски, пренели су медији. Станивуковић је објавио… »
Вучевић: Пренео сам поздраве из Новог Сада и Србије и за успомену поклонио две књиге на српском језику

Вучевић: Пренео сам поздраве из Новог Сада и Србије и за успомену поклонио две књиге на српском језику

Курир 19.08.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић у посети је братском граду Нижњем Новгороду. - Дивно су нас угостили пријатељи из Српског центра Државног универзитета у Нижњем Новгороду, с којима сам разговарао о свакодневици нашег… »
Посета Вучевића Нижњем Новгороду поводом 800. година постојања тог града

Посета Вучевића Нижњем Новгороду поводом 800. година постојања тог града

РТВ 19.08.2021
НИЖЊИ НОВГОРОД, НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић борави у Руској Федерацији, у граду-побратиму Новог Сада Нижњем Новгороду, где присуствује бројним дешавањима која су уприличена поводом осамстоте годишњице… »
РУСИЈА: Градоначелник посетио град-побратим Новог Сада (ФОТО)

РУСИЈА: Градоначелник посетио град-побратим Новог Сада (ФОТО)

Мој Нови Сад 19.08.2021
Милош Вучевић борави ових дана у Руској Федерацији, у граду-побратиму Новог Сада Нижњем Новгороду Како јављају из његовог кабинета, градоначелник Новог Сада присуствоваће бројним дешавањима која су уприличена поводом… »
Посадили дрво пријатељства: Вучевић и Станивуковић у посети манастиру Печерски

Посадили дрво пријатељства: Вучевић и Станивуковић у посети манастиру Печерски

Вечерње новости 19.08.2021
Фото: Инстаграм - Оне славне 1330. године када је Свети Стефан Дечански победио у бици на Велбужду, створивши од Србије најјачу балканску силу, у далекој Русији, на обалама реке Волге код Нижњег Новгорода, настао је чувени… »

Вести дана »