Povezane vesti
Vučević i Stanivuković zajedno u Rusiji
Danas 19.08.2021
Povodom obeležavanja 800 godina od postojanja grada Nižnjeg Novgoroda, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i gradonačelnik Banjaluke Drašk Stanivuković, posetili su manastir Pečerski, preneli su mediji. Stanivuković je objavio fotografije ove posete… »
Vučević: Preneo sam pozdrave iz Novog Sada i Srbije i za uspomenu poklonio dve knjige na srpskom jeziku
Kurir 19.08.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u poseti je bratskom gradu Nižnjem Novgorodu. - Divno su nas ugostili prijatelji iz Srpskog centra Državnog univerziteta u Nižnjem Novgorodu, s kojima sam razgovarao o svakodnevici našeg naroda u ovom bratskom… »
Poseta Vučevića Nižnjem Novgorodu povodom 800. godina postojanja tog grada
RTV 19.08.2021
NIŽNJI NOVGOROD, NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević boravi u Ruskoj Federaciji, u gradu-pobratimu Novog Sada Nižnjem Novgorodu, gde prisustvuje brojnim dešavanjima koja su upriličena povodom osamstote godišnjice postojanja tog grada… »
RUSIJA: Gradonačelnik posetio grad-pobratim Novog Sada (FOTO)
Moj Novi Sad 19.08.2021
Miloš Vučević boravi ovih dana u Ruskoj Federaciji, u gradu-pobratimu Novog Sada Nižnjem Novgorodu Kako javljaju iz njegovog kabineta, gradonačelnik Novog Sada prisustvovaće brojnim dešavanjima koja su upriličena povodom osamstote godišnjice postojanja… »
Posadili drvo prijateljstva: Vučević i Stanivuković u poseti manastiru Pečerski
Večernje novosti 19.08.2021
Foto: Instagram - One slavne 1330. godine kada je Sveti Stefan Dečanski pobedio u bici na Velbuždu, stvorivši od Srbije najjaču balkansku silu, u dalekoj Rusiji, na obalama reke Volge kod Nižnjeg Novgoroda, nastao je čuveni manastir Pečerski. Danas sam… »
Vesti dana »
Direktor MOL-a: Pregovori o kupovini NIS-a u završnoj fazi, optimistični smo
Serbian News Media pre 44 minutajoš 36 povezanih
OFK Beograd za kraj Super lige pobedio Zvezdu na Marakani
Radio sto plus pre 29 minutajoš 34 povezane
"Bio si mi više od kuma": Poznata influenserka se oprostila od ubijenog Aleksandra Nešovića Baje
Telegraf pre 38 minutajoš 78 povezanih
Nebenzja u UN:: Napad u Starobeljsku na civilni objekat je ratni zločin
Politika pre 1 satjoš 20 povezanih