Povezane vesti
Navaljni iz zatvora poslao poruku Rusima: "Na izborima glasajte taktično"
Blic 19.08.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni poručio je danas da Rusi učestvuju u taktičkoj kampanji glasanja na parlamentarnim izborima sledećeg meseca kako bi pokusali da umanje političku dominaciju vladajuće stranke Jedinstvena Rusija. - Proglasili su polovinu… »
Navaljni poručio Rusima: Glasajte taktično!
Nova 19.08.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni poručio je danas da Rusi učestvuju u taktičkoj kampanji glasanja na parlamentarnim izborima sledećeg meseca kako bi pokusali da umanje političku dominaciju vladajuće stranke Jedinstvena Rusija, prenosi Tanjug… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 26 minutajoš 21 povezana
Upozorenje RHMZ: Grmljavinske nepogode tokom popodneva i noći, očekuje se i grad
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 18 povezanih
Ko je Stanija Dobrojević, pobednica elite 9: Nizala skandale i napravila bogatstvo u Americi: Zbog veza sa oženjenim bila na stubu srama
Blic pre 2 satajoš 21 povezana
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih