Povezane vesti
Uvek su me pitali gde ćeš i šta si obukla! Aleksandra Mladenović otkrila kakvom muškarca traži - Dosta mi je slabića!
Mondo 19.08.2021
Aleksandra Mladenović više ne gleda slabiće, sad samo jake muškarce! Aleksandra Mladenović više ne gleda slabiće, sad samo jake muškarce! Pevačica Aleksandra Mladenović, koja je nedavno smršala i doterala liniju, otvoreno je govorila o svom ljubavnom… »
Psihički mi je bilo teško da sve to podnesem! Aleksandra Mladenović otkrila kakvog muškarca traži i kako se nosi sa hejterima!…
Kurir 19.08.2021
Pevačica Aleksandru Mladenović su često povezivali sa poznatim muškim imenima na estrade, ona je to uvek oštro demantovala, a pred kamerama je sada otkrila kakvog muškarca traži. "Muškarac mora da bude dosta jak i stabilan, prvenstveno psihički, da može… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 80 povezanih

Protesti podrške studentima u Novom Pazaru: Članovi SNS-a u Kraljevu gađali građane jajima i polivali vodom
Radio 021 pre 5 minutajoš 18 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 5 satijoš 48 povezanih

"Deluje mi da je razlog lova" Đorđe David raskrinkao Viki Miljković i Bosanca, u Stojkovića razočaran: On se ni sa kim nije pozdravio!
Kurir pre 50 minutajoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane