Povezane vesti
Ovo mesto će biti spas za sušu i nestašicu vode u Zapadnoj Srbiji: Ubrzavaju se radovi na izgradnji brane Svračkovo…
RINA 19.08.2021
Ovo mesto će biti spas za sušu i nestašicu vode u Zapadnoj Srbiji: Ubrzavaju se radovi na izgradnji brane Svračkovo, investitorska prava nakon deset godina preneta na JP „Srbijevode“ Čačak – Aneksom ugovora o izgradnji brane Svračkovo u Arilju… »
Izgradnja akumulacije Svračkovo konačno se privodi kraju
Glas Zapadne Srbije 19.08.2021
Čačak - Na današnjoj desetoj sednici Skupštine grada Čačka odbornici će imati na dnevnom redu samo pet tačaka. Formiranje Izveštaja o izvršenju budžeta grada Čačka za prvih šest meseci , odluka o izbornim komisijama za sprovođenje izbora u savetima… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 50 minutajoš 3 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 35 minutajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 35 minutajoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana