Povezane vesti
Kakva je Srbija, kakva Kanada i gde se bolje živi: Saša je iz Srbije otišla u Toronto, evo šta joj najviše nedostaje
Mondo 19.08.2021
Mnogi državljani Srbije odluče da neki "bolji život" potraže preko granice, a jedna od najpoželjnijih destinacija za život i rad je svakako Kanada. Mnogi državljani Srbije odluče da neki "bolji život" potraže preko granice, a jedna od najpoželjnijih… »
"Kakva je Srbija, kakva je Kanada i na šta tamo liči moj život" ispovest Saše iz toronta: Sedela sam na Adi kada mi je sve…
Blic 19.08.2021
Suze, poljupci i zagrljaji na aerodromu nekoliko puta godišnje, tužna su scena koja zadesi sada već većinu srpskih porodica. Neki su otišli, neki su se vratili, a neki tek kuju plan kako se dočepati tla sa one strane okeana i obezbediti najbolje za svoju… »
Vesti dana »
RHMZ objavio najnoviju prognozu: Spremite se za ledenu kišu, poledica će okovati ove delove Srbije
Mondo pre 28 minutajoš 41 povezana
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 28 minutajoš 27 povezanih
Od danas do 28. januara prijave penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama
RTK pre 3 minutajoš 19 povezanih
Lakićević: Deca u saobraćaju ginu kao putnici u vozilu, roditelji im često ne vezuju pojas
Beta pre 8 minutajoš 12 povezanih