Povezane vesti
Kakva je Srbija, kakva Kanada i gde se bolje živi: Saša je iz Srbije otišla u Toronto, evo šta joj najviše nedostaje
Mondo 19.08.2021
Mnogi državljani Srbije odluče da neki "bolji život" potraže preko granice, a jedna od najpoželjnijih destinacija za život i rad je svakako Kanada. Mnogi državljani Srbije odluče da neki "bolji život" potraže preko granice, a jedna od… »
"Kakva je Srbija, kakva je Kanada i na šta tamo liči moj život" ispovest Saše iz toronta: Sedela sam na Adi kada mi je sve…
Blic 19.08.2021
Suze, poljupci i zagrljaji na aerodromu nekoliko puta godišnje, tužna su scena koja zadesi sada već većinu srpskih porodica. Neki su otišli, neki su se vratili, a neki tek kuju plan kako se dočepati tla sa one strane okeana i obezbediti najbolje za… »
Vesti dana »

DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koji uključuje aktuelnu vlast
Nova pre 29 minutajoš 28 povezanih

Uživo s. Makedonija u suzama! Na hiljade na sahrani u Kočanima: Ljudi padaju kao pokošeni na groblju, odjekuju sirene Hitne, helikopter nadleće grad
Blic pre 6 minutajoš 49 povezanih

Protesti u opštinama u Srbiji: Naguravanje sa policijom u Pančevu, u Šapcu jajima gađali lokalne funkcionere
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 1 satjoš 27 povezanih