Povezane vesti
Povratnik u crveno-beli dres jedva čeka da dođe u Beograd: Biće lepo videti poznata lica, uzbuđen sam! (video)
Hot sport 19.08.2021
Potpisao je jednogodišnji ugovor. Košarkaši Crvene zvezde su počeli sa fizičkim pripremama za narednu sezonu. U toku leta, u klub su stigli Nikola Ivanović, Eron Vajt, Stefan Lazarević, Ostin Holins, kao i povratnici Nikola Kalinić, Luka Mitrović i Nejt… »
Volters poručio zvezdašima: Uzbuđen sam što se vraćam, u prvom mandatu sam uživao - očekujem da sada bude još bolje (video)…
Večernje novosti 19.08.2021
FOTO: N. Paraušić Ovaj 30-godišnjak iz Sent Klauda se posle četiri godine vratio na Mali Kalemegdan. Sada je mnogo iskusniji i zbog toga navijači očekuju više od njega. Volters je u prvom mandatu u crveno-belom dresu bio druga opcija na poziciji… »
Volters razgaljuje "delije", da li je moguće bolje od prošlog mandata?
Sportske.net 19.08.2021
Novi-stari košarkaš Crvene zvezde Nejt Volters pozdravio je navijače ovog kluba i u brzom obraćanju izneo očekivanja uoči nove sezone. Volters se posle četiri godine vratio na Mali Kalemegdan gde je, posle nešto slabijeg početka, uživao podršku navijača… »
Vesti dana »

Vidovdanski protest: Hapšenja i dan posle nemira, blokade u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i drugim gradovima
BBC News pre 4 minutajoš 95 povezanih

Zemljotres se upravo osetio u Srbiji: Evo gde je epicentar potresa
Kurir pre 19 minutajoš 12 povezanih

Rusi probili ukrajinsku granicu! Ova oblast je nova meta Moskve, krenuo juriš na grad
Večernje novosti pre 59 minutajoš 10 povezanih

Novi toplotni talas: Kolika će biti maksimalna temperatura ove nedelje?
N1 Info pre 2 satajoš 10 povezanih