Povezane vesti
Povratnik u crveno-beli dres jedva čeka da dođe u Beograd: Biće lepo videti poznata lica, uzbuđen sam! (video)
Hot sport 19.08.2021
Potpisao je jednogodišnji ugovor. Košarkaši Crvene zvezde su počeli sa fizičkim pripremama za narednu sezonu. U toku leta, u klub su stigli Nikola Ivanović, Eron Vajt, Stefan Lazarević, Ostin Holins, kao i povratnici Nikola Kalinić, Luka Mitrović… »
Volters poručio zvezdašima: Uzbuđen sam što se vraćam, u prvom mandatu sam uživao - očekujem da sada bude još bolje…
Večernje novosti 19.08.2021
FOTO: N. Paraušić Ovaj 30-godišnjak iz Sent Klauda se posle četiri godine vratio na Mali Kalemegdan. Sada je mnogo iskusniji i zbog toga navijači očekuju više od njega. Volters je u prvom mandatu u crveno-belom dresu bio druga opcija na poziciji… »
Volters razgaljuje "delije", da li je moguće bolje od prošlog mandata?
Sportske.net 19.08.2021
Novi-stari košarkaš Crvene zvezde Nejt Volters pozdravio je navijače ovog kluba i u brzom obraćanju izneo očekivanja uoči nove sezone. Volters se posle četiri godine vratio na Mali Kalemegdan gde je, posle nešto slabijeg početka, uživao podršku… »
Vesti dana »

Studenti ultramaratonci ušli u Hrvatsku, biciklisti srednjoškolci krenuli u Novi Sad
RTV pre 13 minutajoš 60 povezanih

Dekan novosadskog DIF-a: Pokazaću da je većina studenata za onlajn nastavu; Studenti FTN-a u blokadi traže raspisivanje izbora
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih

RZS: Dvostruko više umrlih od rođenih u prva tri meseca ove godine
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih

Tri mega oblaka pustoše Mačvu i Srem: Evo šta je donela današnja oluja u Srbiji
Telegraf pre 43 minutajoš 20 povezanih