Повезане вести
Повратник у црвено-бели дрес једва чека да дође у Београд: Биће лепо видети позната лица, узбуђен сам! (видео)
Хот спорт 19.08.2021
Потписао је једногодишњи уговор. Кошаркаши Црвене звезде су почели са физичким припремама за наредну сезону. У току лета, у клуб су стигли Никола Ивановић, Ерон Вајт, Стефан Лазаревић, Остин Холинс, као и повратници Никола… »
Волтерс поручио звездашима: Узбуђен сам што се враћам, у првом мандату сам уживао - очекујем да сада буде још боље (видео)…
Вечерње новости 19.08.2021
ФОТО: Н. Параушић Овај 30-годишњак из Сент Клауда се после четири године вратио на Мали Калемегдан. Сада је много искуснији и због тога навијачи очекују више од њега. Волтерс је у првом мандату у црвено-белом дресу био друга… »
Волтерс разгаљује "делије", да ли је могуће боље од прошлог мандата?
Спортске.нет 19.08.2021
Нови-стари кошаркаш Црвене звезде Нејт Волтерс поздравио је навијаче овог клуба и у брзом обраћању изнео очекивања уочи нове сезоне. Волтерс се после четири године вратио на Мали Калемегдан где је, после нешто слабијег почетка… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 53 минутајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 3 сатајош 1 повезана