Povezane vesti
Tijana je samo stala, nije mogla da veruje šta čuje! Scena iz Beograda oduševila Balkan, danas svi pevuše novi hit: "Samo za…
Sportal blic 20.08.2021
Srbija je na startu Evropskog prvenstva za odbojkašice i tako trijumfalno započela put ka odbrani zlata. Uz pobedu, ovaj meč je obeležio i , koje su se prvi put našle jedna preko puta druge u reprezentativnom dresu! Tijana i Dajana, logično… »
Tijana se zbunila, pa osmehnula: Navijači joj prepevali čuvenu pesmu VIDEO
Nova 20.08.2021
Tijana i Dajana Bošković bile su apsolutna tema dana u evropskoj odbojci, a po završetku meča naša reprezentativka je imala razloga da se nasmeje zbog pesme navijača. Srbija je ubedljivo pobedila u prvom kolu Evropskog prvenstva i ovo je prvi put da je… »
Dirljive slike Dajane nakon susreta sa Tijanom: Ja sam njen najveći navijač
Nova 20.08.2021
Srbija je pobedom nad Bosnom i Hercegovinom započela Evropsko prvenstvo (25:11, 25:18, 25:14), a meč su obeležile rođene sestre Tijana i Dajana Bošković koje nose dresove različitih reprezentacija. Tijana je još jednom odigrala maestralno, a nakon meča… »
Sestre bošković rivalke na terenu: Tijana i Dajana posle meča otkrile šta im je otac rekao
Večernje novosti 19.08.2021
FOTO: M. Vukadinović Tijana je predvodila Srbiju do pobede sa 16 poena, dok je Dajana meč okončala sa 14. Ovo je bio prvi njih međusobni okršaj na reprezentativnom nivou. - Mi smo na terenu isključivo protivnice, ali mi je drago što je reprezentacija… »
Vesti dana »
Haland srušio Brazil: Norveška u četvrtfinalu Svetskog prvenstva
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 16 povezanih
Engleska savladala Meksiko i plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva
Radio 021 pre 12 minutajoš 11 povezanih
Nejmar u suzama rekao zbogom Brazilu! Jurio je Pelea, nosio naciju na leđima, ali jedna stvar će ga proganjati zauvek!
Kurir pre 26 minutajoš 11 povezanih
Skupštinski odbor utvrdio da je 10 zakonskih predloga u skladu s Ustavom
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Stole preponosan na svoje fudbalere: Svi građani Norveške proživljavaju noć svog života
Kurir pre 31 minutajoš 6 povezanih