Повезане вести
Тијана је само стала, није могла да верује шта чује! Сцена из Београда одушевила Балкан, данас сви певуше нови хит: "Само за…
Спортал блиц 20.08.2021
Србија је на старту Европског првенства за одбојкашице и тако тријумфално започела пут ка одбрани злата. Уз победу, овај меч је обележио и , које су се први пут нашле једна преко пута друге у репрезентативном дресу! Тијана и… »
Тијана се збунила, па осмехнула: Навијачи јој препевали чувену песму ВИДЕО
Нова 20.08.2021
Тијана и Дајана Бошковић биле су апсолутна тема дана у европској одбојци, а по завршетку меча наша репрезентативка је имала разлога да се насмеје због песме навијача. Србија је убедљиво победила у првом колу Европског првенства… »
Дирљиве слике Дајане након сусрета са Тијаном: Ја сам њен највећи навијач
Нова 20.08.2021
Србија је победом над Босном и Херцеговином започела Европско првенство (25:11, 25:18, 25:14), а меч су обележиле рођене сестре Тијана и Дајана Бошковић које носе дресове различитих репрезентација. Тијана је још једном одиграла… »
Сестре бошковић ривалке на терену: Тијана и Дајана после меча откриле шта им је отац рекао
Вечерње новости 19.08.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Тијана је предводила Србију до победе са 16 поена, док је Дајана меч окончала са 14. Ово је био први њих међусобни окршај на репрезентативном нивоу. - Ми смо на терену искључиво противнице, али ми је драго… »
Вести дана »
За само пар сати више од 30 људи поднело захтев за легализацију у Лозници: Цена од 100 до 300 евра, ево на којим локацијама је могуће извршити упис
Курир пре 42 минутајош 87 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 52 минутајош 40 повезаних
Трамп 'разочаран' Зеленским јер 'није ни прочитао мировни план'
BBC News пре 12 минутајош 49 повезаних
Једни имају носач авиона, Ф-16 и моћну морнарицу, други старе руске хеликоптере - њихов сукоб изазива хаос
Б92 пре 12 минутајош 37 повезаних
Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Н1 Инфо пре 57 минутајош 20 повезаних