Повезане вести
Тијана је само стала, није могла да верује шта чује! Сцена из Београда одушевила Балкан, данас сви певуше нови хит: "Само за…
Спортал блиц 20.08.2021
Србија је на старту Европског првенства за одбојкашице и тако тријумфално започела пут ка одбрани злата. Уз победу, овај меч је обележио и , које су се први пут нашле једна преко пута друге у репрезентативном дресу! Тијана и… »
Тијана се збунила, па осмехнула: Навијачи јој препевали чувену песму ВИДЕО
Нова 20.08.2021
Тијана и Дајана Бошковић биле су апсолутна тема дана у европској одбојци, а по завршетку меча наша репрезентативка је имала разлога да се насмеје због песме навијача. Србија је убедљиво победила у првом колу Европског првенства… »
Дирљиве слике Дајане након сусрета са Тијаном: Ја сам њен највећи навијач
Нова 20.08.2021
Србија је победом над Босном и Херцеговином започела Европско првенство (25:11, 25:18, 25:14), а меч су обележиле рођене сестре Тијана и Дајана Бошковић које носе дресове различитих репрезентација. Тијана је још једном одиграла… »
Сестре бошковић ривалке на терену: Тијана и Дајана после меча откриле шта им је отац рекао
Вечерње новости 19.08.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Тијана је предводила Србију до победе са 16 поена, док је Дајана меч окончала са 14. Ово је био први њих међусобни окршај на репрезентативном нивоу. - Ми смо на терену искључиво противнице, али ми је драго… »
Вести дана »

Србија је земља у којој су полиција, правосуђе и безбедносне службе скршени: Закључак Резолуције Европског парламента
Нова пре 3 сатајош 30 повезаних

Донације за студенте из Крагујевца, који ће пешачити до Новог Сада, прикупљају се на ПМФ-у
Глас Шумадије пре 3 сатајош 27 повезаних