Повезане вести

"Залетео се на мене са краја студија": Душица о инциденту са Вуком Мобом: "Још увек сам у шоку"

"Залетео се на мене са краја студија": Душица о инциденту са Вуком Мобом: "Још увек сам у шоку"

Блиц 20.08.2021
Вукадин Гојковић познатији као Вук Моб, синоћ је напустио емисију "Задруга - Народ пита", а сада је Душија Јаковљевић за медије открила шта се дешавало док камере нису снимале. - Не бих превише детаљисала целу ситуацију… »
"Радиће и полиција и грађевинска инспекција": Марко се огласио после скандала с Вуком Мобом у емисији!

"Радиће и полиција и грађевинска инспекција": Марко се огласио после скандала с Вуком Мобом у емисији!

Мондо 20.08.2021
Сукоб Марка Ђедовића и Вука Моба не јењава ни дан после скандалозне свађе у емисији "Народ пита" Сукоб Марка Ђедовића и Вука Моба не јењава ни дан после скандалозне свађе у емисији "Народ пита" Репер Вук Моб насрнуо је синоћ на… »
Душица Јаковљевић о НАПАДУ Вука Моба: „Он ме је најстрашније извређао, псовао и НАСРНУ на мене!”

Душица Јаковљевић о НАПАДУ Вука Моба: „Он ме је најстрашније извређао, псовао и НАСРНУ на мене!”

Свет & Скандал 20.08.2021
Након инцидента у емисији прогворила је Душица Јаковљевић о нападу Вука Моба, који догодио у паузи током емитовања „Народ пита”. Репер је био бесан јер у студију повео разговор о његовом односу према детету и Ољи, као и… »
Залетео се на мене, спасао ме сто из јутарњег програма: Душица открила шта се дешавало током реклама - "Тресла сам се!"

Залетео се на мене, спасао ме сто из јутарњег програма: Душица открила шта се дешавало током реклама - "Тресла сам се!"

Мондо 20.08.2021
Водитељка Душица Јаковљевић открила шта се дешавало у студију пошто је Вук Моб насрнуо на Марка Ђедовића. Водитељка Душица Јаковљевић открила шта се дешавало у студију пошто је Вук Моб насрнуо на Марка Ђедовића Репер Вук Моб… »
Гојко је најстрашније извређао Душицу, она је самохрана мајка! Ђедовић открио шта се дешавало иза кулиса, јавно испрозивао…

Гојко је најстрашније извређао Душицу, она је самохрана мајка! Ђедовић открио шта се дешавало иза кулиса, јавно испрозивао…

Курир 20.08.2021
Марко Ђедовић огласио се поводом скандала који се догодио у емисији када је Вук Моб насрнуо на њега и на водитељку Душицу Јаковљевић. Он је потом на Инстаграм профилу појаснио шта се дешавало иза кулиса емисије. - Да… »
Залетео се на мене и водитељку, то ће га скупо коштати! Ђедовић се огласио након хаоса са Вуком Мобом, најавио рат реперу!

Залетео се на мене и водитељку, то ће га скупо коштати! Ђедовић се огласио након хаоса са Вуком Мобом, најавио рат реперу!

Курир 20.08.2021
Марко Ђедовић и Вук Моб жестоко су се сукобили након чега је репер беснео, вређао, па чак и насрнуо на бившег цимера. Након укључења гледатељке која га је жестоко искритиковала, репер је наставио да бесни, па је напустио… »
Вук Моб насрнуо на Марка Ђедовића због откривања детаља његовог односа са бившом вереницом (ВИДЕО)

Вук Моб насрнуо на Марка Ђедовића због откривања детаља његовог односа са бившом вереницом (ВИДЕО)

Вести онлине 20.08.2021
Водитељка Душица Јаковљевић у емисији “Народ пита” на телевизији “Пинк” угостила је бивше задругаре Вука Моба и Марка Ђедовића. У једном тренутку водитељка је питала репера за његов љубавни живот. – Био сам са једном… »
Ђедовић напао Вука Моба: „Питај мајку свог ДЕТЕТА колико им ПАРА треба а не свог адвоката”!

Ђедовић напао Вука Моба: „Питај мајку свог ДЕТЕТА колико им ПАРА треба а не свог адвоката”!

Свет & Скандал 20.08.2021
У жестокој свађи је Марко Ђедовић напао Вука Моба јер пита адвоката колико новца треба да да својој ћерки. Ђедовић је очитао буквицу реперу и због понашања према бившој вереници Оливери Конатар. Дошло је и до жестоке свађа када… »
Вук Моб насрнуо на ђедовића у емисији! Марко га напао због бивше и открио детаље, поменуо ћерку и паре, репер изгубио контролу…

Вук Моб насрнуо на ђедовића у емисији! Марко га напао због бивше и открио детаље, поменуо ћерку и паре, репер изгубио контролу…

Блиц 19.08.2021
Бивши цимери из ријалитија "Задруга 4", Марко Ђедовић и Вук Моб, нашли су се пред камерама како би одговарали на питања гледалаца, међутим дошло је до жестоког сукоба. Ђедовић је друг Вукове бивше веренице Оливере Конатар која… »

Вести дана »