Повезане вести
"Залетео се на мене са краја студија": Душица о инциденту са Вуком Мобом: "Још увек сам у шоку"
Блиц 20.08.2021
Вукадин Гојковић познатији као Вук Моб, синоћ је напустио емисију "Задруга - Народ пита", а сада је Душија Јаковљевић за медије открила шта се дешавало док камере нису снимале. - Не бих превише детаљисала целу ситуацију… »
"Радиће и полиција и грађевинска инспекција": Марко се огласио после скандала с Вуком Мобом у емисији!
Мондо 20.08.2021
Сукоб Марка Ђедовића и Вука Моба не јењава ни дан после скандалозне свађе у емисији "Народ пита" Сукоб Марка Ђедовића и Вука Моба не јењава ни дан после скандалозне свађе у емисији "Народ пита" Репер Вук Моб насрнуо је синоћ на… »
Душица Јаковљевић о НАПАДУ Вука Моба: „Он ме је најстрашније извређао, псовао и НАСРНУ на мене!”
Свет & Скандал 20.08.2021
Након инцидента у емисији прогворила је Душица Јаковљевић о нападу Вука Моба, који догодио у паузи током емитовања „Народ пита”. Репер је био бесан јер у студију повео разговор о његовом односу према детету и Ољи, као и… »
Залетео се на мене, спасао ме сто из јутарњег програма: Душица открила шта се дешавало током реклама - "Тресла сам се!"
Мондо 20.08.2021
Водитељка Душица Јаковљевић открила шта се дешавало у студију пошто је Вук Моб насрнуо на Марка Ђедовића. Водитељка Душица Јаковљевић открила шта се дешавало у студију пошто је Вук Моб насрнуо на Марка Ђедовића Репер Вук Моб… »
Гојко је најстрашније извређао Душицу, она је самохрана мајка! Ђедовић открио шта се дешавало иза кулиса, јавно испрозивао…
Курир 20.08.2021
Марко Ђедовић огласио се поводом скандала који се догодио у емисији када је Вук Моб насрнуо на њега и на водитељку Душицу Јаковљевић. Он је потом на Инстаграм профилу појаснио шта се дешавало иза кулиса емисије. - Да… »
Залетео се на мене и водитељку, то ће га скупо коштати! Ђедовић се огласио након хаоса са Вуком Мобом, најавио рат реперу!
Курир 20.08.2021
Марко Ђедовић и Вук Моб жестоко су се сукобили након чега је репер беснео, вређао, па чак и насрнуо на бившег цимера. Након укључења гледатељке која га је жестоко искритиковала, репер је наставио да бесни, па је напустио… »
Вук Моб насрнуо на Марка Ђедовића због откривања детаља његовог односа са бившом вереницом (ВИДЕО)
Вести онлине 20.08.2021
Водитељка Душица Јаковљевић у емисији “Народ пита” на телевизији “Пинк” угостила је бивше задругаре Вука Моба и Марка Ђедовића. У једном тренутку водитељка је питала репера за његов љубавни живот. – Био сам са једном… »
Ђедовић напао Вука Моба: „Питај мајку свог ДЕТЕТА колико им ПАРА треба а не свог адвоката”!
Свет & Скандал 20.08.2021
У жестокој свађи је Марко Ђедовић напао Вука Моба јер пита адвоката колико новца треба да да својој ћерки. Ђедовић је очитао буквицу реперу и због понашања према бившој вереници Оливери Конатар. Дошло је и до жестоке свађа када… »
Вук Моб насрнуо на ђедовића у емисији! Марко га напао због бивше и открио детаље, поменуо ћерку и паре, репер изгубио контролу…
Блиц 19.08.2021
Бивши цимери из ријалитија "Задруга 4", Марко Ђедовић и Вук Моб, нашли су се пред камерама како би одговарали на питања гледалаца, међутим дошло је до жестоког сукоба. Ђедовић је друг Вукове бивше веренице Оливере Конатар која… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 16. октобар 2025: Данас јутро хладно, током дана сунчано
Бета пре 4 сатијош 2 повезане

"Претпостављамо да тамо има паметних људи": Лавров: Испорука "Томахавка" Украјини нанела би колосалну штету односима Русије и САД
Блиц пре 23 минутајош 1 повезана

Словачки премијер Фицо: Не занимају ме нове санкције Русији док ЕУ не реши своје економске проблеме
Курир пре 1 сатјош 1 повезана

Осумњичени за напад на девојчицу у Малом Звечану пуштени да се бране са слободе
Данас пре 4 сатијош 1 повезана