Повезане вести
Додик потврдио да је добио позив из Тужилаштва БиХ
Политика 20.08.2021
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик потврдио је да је Тужилаштво БиХ од СИПА затражило да га саслуша у вези са, како је рекао, наводним негирањем геноцида у Сребреници. Додик је у Мостару истакао да ако Савет… »
Додик: Добио сам позив из Тужилаштва БиХ
РТС 20.08.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик потврдио је да је Тужилаштво БиХ од СИПА затражило да га саслуша у вези са, како је рекао, наводним негирањем геноцида у Сребреници. Милорад Додик је у Мостару истакао да ако Савет… »
Додик добио позив Тужилаштва! Иде до краја!
Правда 20.08.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик потврдио је да је Тужилаштво БиХ од СИПА затражило да га саслуша у вези са, како је рекао, наводним негирањем геноцида у Сребреници. Додик је у Мостару истакао да ако Савет безбедности… »
Додик потврдио да је добио позив из Тужилаштва БиХ
РТВ 20.08.2021
БАЊАЛУКА, САРАЈЕВО - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик потврдио је да је Тужилаштво БиХ од СИПА затражило да га саслуша у вези са, како је рекао, наводним негирањем геноцида у Сребреници. Додик је у Мостару истакао да… »
Додик потврдио Позван сам на саслушање!
Ало 20.08.2021
Истакао је да Срби нису поданици и не желе да имају странце који ће одлучивати. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик потврдио је да је Тужилаштво БиХ од СИПА затражило да га саслуша у вези са, како је рекао, наводним… »
"Ја сам човек са највише пријава" Додик тврди да је Тужилаштво БиХ од СИПА затражило да га саслуша (видео)
Блиц 20.08.2021
Милорад Додик српски члан Председништва БиХ рекао је синоћ да је Тужилаштво БиХ од СИПА затражило да га саслуша у вези са негирањем геноцида у Сребреници. Поновио је и да је човек са највише пријава, али да Срби нису поданици и… »
Додик на удару: Тужилаштво БиХ од сипа затражило да ме саслуша (видео)
Вечерње новости 19.08.2021
Фото: С. Мишљеновић Додик је коментаришући то што је начелник Јабланице Дамир Шабановић против њега поднио кривичну пријаву због неангажовања хеликоптера Оружаних снага за гашење пожара рекао: - Мислим да сам човек против… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана