Повезане вести

Последња жеља антиваксерке - да јој се деца вакцинишу: Умрла Американка која није желела да прими вакцину

Последња жеља антиваксерке - да јој се деца вакцинишу: Умрла Американка која није желела да прими вакцину

Вечерње новости 20.08.2021
Фото АП Лидиа Родригез (42), учитељица клавира, умрла је у понедељак, две недеље након што је њен супруг Лоренс(49) подлегао вирусу. Њена рођака Доти Џонс рекла је локалној телевизију да пар није веровао у вакцине. Кад је… »
Последња жеља антиваксерке на самрти: Молим вас да ми се деца вакцинишу

Последња жеља антиваксерке на самрти: Молим вас да ми се деца вакцинишу

Нова 20.08.2021
Мајка четворо деце у Тексасу одбила је да се вакцинише против ковида-19, али након што је изгубила супруга и сама се заразила коронавирусом, њена последња жеља била је да јој вакцинишу децу. Лидија Родригез (42), учитељица… »
Није веровала у вакцину па умрла од короне Антиваксерка на самрти поручила својој породици: Нека се моја деца вакцинишу

Није веровала у вакцину па умрла од короне Антиваксерка на самрти поручила својој породици: Нека се моја деца вакцинишу

Курир 20.08.2021
Професорка клавира из Тексаса Лидија Родригез (42) преминула је од корона вируса у понедељак, две недеље након што је њен супруг Лоренс такође преминуо од истог вируса. Пре неколико недеља, Лидија Родригез је мислила да је… »
Последња жеља антиваксерке на самрти: Вакцинишите ми децу

Последња жеља антиваксерке на самрти: Вакцинишите ми децу

Н1 Инфо 20.08.2021
Мајка четворо деце у Тексасу одбила је да се вакцинише против ковида-19, али након што је изгубила супруга и сама се заразила коронавирусом, њена последња жеља била је да јој вакцинишу децу. Лидија Родригез (42), учитељица… »

Вести дана »