Povezane vesti
Poslednja želja antivakserke - da joj se deca vakcinišu: Umrla Amerikanka koja nije želela da primi vakcinu
Večernje novosti 20.08.2021
Foto AP Lydia Rodrigez (42), učiteljica klavira, umrla je u ponedeljak, dve nedelje nakon što je njen suprug Lorens(49) podlegao virusu. NJena rođaka Doti DŽons rekla je lokalnoj televiziju da par nije verovao u vakcine. Kad je Rodrigez promenila… »
Poslednja želja antivakserke na samrti: Molim vas da mi se deca vakcinišu
Nova 20.08.2021
Majka četvoro dece u Teksasu odbila je da se vakciniše protiv kovida-19, ali nakon što je izgubila supruga i sama se zarazila koronavirusom, njena poslednja želja bila je da joj vakcinišu decu. Lidija Rodrigez (42), učiteljica klavira u gradiću… »
Poslednja želja antivakserke na samrti: Vakcinišite mi decu
N1 Info 20.08.2021
Majka četvoro dece u Teksasu odbila je da se vakciniše protiv kovida-19, ali nakon što je izgubila supruga i sama se zarazila koronavirusom, njena poslednja želja bila je da joj vakcinišu decu. Lidija Rodrigez (42), učiteljica klavira u gradiću… »
Nije verovala u vakcinu pa umrla od korone Antivakserka na samrti poručila svojoj porodici: Neka se moja deca vakcinišu
Kurir 20.08.2021
Profesorka klavira iz Teksasa Lidija Rodrigez (42) preminula je od korona virusa u ponedeljak, dve nedelje nakon što je njen suprug Lorens takođe preminuo od istog virusa. Pre nekoliko nedelja, Lidija Rodrigez je mislila da je njeno telo dovoljno jako… »
Vesti dana »
VJT: Sumnja se da je uzrok požara u objektu za stara lica u Vojki ljudski faktor; Ministarstvo: U pitanju nelegalni objekat
Insajder pre 1 satjoš 45 povezanih
Umetnik, ne političar: Ko je Relja Stanojević, uhapšeni student u Novom Sadu?
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Velika gužva na Preševu, auta čekaju sat vremena da uđu u Srbiju: Amss objavio stanje na granicama, evo kakva je situacija na drugim prelazima
Kurir pre 49 minutajoš 28 povezanih
Projekcije: Tramp dobio i Arizonu, osvojio je svih sedam kolebljivih država
Beta pre 8 satijoš 20 povezanih
Trebali smo ovo da uradim pre 20 godina, uspešan je period iza nas: Milošević govorio nakon remija sa Radničkim!
Hot sport pre 1 satjoš 18 povezanih