Povezane vesti
Aleksandar Hemon: Od odrastanja u Sarajevu, pisanja romana na engleskom do koscenariste „Matriksa 4“
Južne vesti 20.08.2021
Kad je počela pandemija, pisac Aleksandar Hemon nije pao u depresiju, već je kupio gitaru. „Kad ustanem ujutru, tražim projekat u koji ću uložiti energiju, pandemija mi je samo podmazala mašinu, jer sam uvek navijen," kaže on za BBC na srpskom. Romane… »
Aleksandar Hemon: Od odrastanja u Sarajevu, pisanja romana na engleskom do koscenariste „Matriksa 4“
BBC News 20.08.2021
Bosansko-američki pisac Aleksandar Hemon je tokom pandemije korona virusa snimio album, završio roman, a čeka ga premijera četvrtog dela filma Matriks, za koji je pisao scenario. Kad je počela pandemija, pisac Aleksandar Hemon nije pao u depresiju, već… »
Vesti dana »
„Bićemo spremni da reagujemo“: Rektor se sastao sa dekanima Beogradskog univerziteta
Danas pre 5 satijoš 10 povezanih
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
Glas Zaječara pre 5 satijoš 10 povezanih
Protest roditelja-negovatelja: "Nacrt zakona usvojen, ali nije javno objavljen, ne znamo kako izgleda"
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Putnici aviona svedočili lansiranju "Artemisa II" sa 10.000 metara: "Neverovatno iskustvo" (video)
Euronews pre 2 satajoš 57 povezanih