Povezane vesti
Ne znam šta je s njom, ako čuje ovo neka mi se javi: Ana Bekuta zbog nje i danas tuguje, a prošle su godine!
Mondo 20.08.2021
Ana Bekuta je otkrila jedan detalj iz detinjstva. Ana Bekuta je otkrila jedan detalj iz detinjstva. Za pevačicu Anu Bekutu je poznato da nije imala lak život, za razliku od danas, kada uživa i u ljubavi i u svim drugim poljima, a za Knjaževac je vežu… »
Ne znam šta je sa njom, neka mi se javi ako me čuje! Bekuta otkrila nepoznat detalj iz detinjstva, ovo joj je velika želja!
Kurir 20.08.2021
Pevačica A na Bekuta nastupala je u Knjaževcu, a kako je istakla, za ovaj grad vežu je samo lepe uspomene. Naime, Ana je otkrila da je u ovom gradu u detinjstvu imala drugaricu sa kojom želi da obnovi kontakt. - U detinjstvu sam imala divnu drugaricu… »
Vesti dana »
Partizan - Crvena zvezda uživo: Čekamo da krene prvi večiti derbi sezone
Mondo pre 24 minutajoš 29 povezanih
Ministar energetike: Izgradnja gasnog interkonektora sa Severnom Makedonijom do kraja 2027. godine
Vesti online pre 1 satjoš 34 povezane
Pulmološkinja upozorava: Svaka deseta smrt novorođenčadi uzrokovana je aerozagađenjem
Novi magazin pre 4 satijoš 1 povezana
Desetine hiljada na protestima širom Italije tokom generalnog štrajka
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 19. decembra uz pad cena nafte na globalnom tržištu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 25 povezanih