Povezane vesti
Amnesti: Talibani masakrirali devet Hazara
Slobodna Evropa 20.08.2021
Amnesti Internešenel (Amnesty International) je saopštio da su talibanski borci prošlog meseca "masakrirali" i brutalno mučili nekoliko pripadnika avganistanske šiitske manjine Hazara, nazivajući to "užasnim pokazateljem" vladavine ekstremističke… »
Amnesti: Talibani mučili i ubili pripadnike nacionalne manjine
N1 Info 20.08.2021
Avganistanski talibani su mučili i ubili pripadnike jedne nacionalne manjine nakon što su nedavno zauzeli njihovo selo, saopštila je međunarodna organizacija Amnesti internešenel (AI). Taj izveštaj će dodatno podstaći strahovanja Avganistanaca da… »
Amnesti: Talibani mučili i ubili pripadnike nacionalne manjine
Danas 20.08.2021
Avganistanski ekstremisti talibani su mučili i ubili pripadnike jedne nacionalne manjine nakon što su nedavno zauzeli njihovo selo, saopštila je međunarodna organizacija Amnesti internešenel (AI). Taj izveštaj će dodatno podstaći strahovanja… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Neće dozvoliti Palestincima da se vrate u Gazu: Izrael: Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Očekuje nas do 20 stepeni, a onda zima uzvraća udarac! Najnovija prognoza RHMZ: "Winter killer" je doneo proleće u januaru, a evo kada se vraćaju ledeni dani
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji nasilno zauzimaju vladine zgrade
Vreme pre 54 minutajoš 5 povezanih