Povezane vesti

Ojadio ih za 14 miliona: Niški prevarant im obećao stan u zamenu za parcelu i kuću pa nestao!

Mondo 20.08.2021
Muškarac (64) iz NIša se sumnjiči da je izvršio krivično delo prevara. Muškarac (64) iz NIša se sumnjiči da je izvršio krivično delo prevara. On se sumnjiči da je 2009. godine, dvema sugrađankama obećao da će od građevinske firme čiji je… »

Vozio traktor sa 2,24 promila alkohola u krvi: Čovek mu pao s blatobrana i zadobio povrede

Kurir 20.08.2021
Policija u Vladičinom Hanu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje… »

Investitor osumnjičen za prevaru: Dve Nišlijke oštetio za 13,9 miliona: Uzeo im kuću i plac, napravio zgradu pa prodao sve…

Blic 20.08.2021
Zbog sumnje da je prevario dve sugrađanke i da ih je oštetio za oko 13,9 miliona dinara, niška policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Niša. - On se sumnjiči… »

Krivična prijava biznismenu iz Kladova: Automobile prodao, porez od 1,8 miliona utajio

Blic 20.08.2021
Zbog sumnje da je počinio krivično delo poreske utaje kojim je budžet Srbije oštetio za oko 1,8 miliona dinara, niška policija u saradnji sa Poreskom policijom i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv… »

Prodavao automobile pa tajio porez: Krivična muškarcu (41) iz Kladova

Kurir 20.08.2021
Niška i poreska policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (41) iz Кladova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo poreska utaja. - On se sumnjiči da je 2016. godine, kao… »

Obećao ženama stanove u zamenu za plac i kuću pa ih prevario: Nišlija oštetio sugrađanke za skoro 14 miliona dinara

Kurir 20.08.2021
Policija će podneti krivičnu prijavu protiv muškarca (64) iz Niša zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo prevara. - On se sumnjiči da je 2009. godine, kao odgovorno lice jednog građevinskog preduzeća, obećao dvema sugrađankama da… »

Investitor prevario žene koje su mu prodale zemlju za gradnju

Nova 20.08.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

Prodavao automobile, a izbegavao da plaća porez

Nova 20.08.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Poreskom policijom i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca iz Kladova zbog postojanja osnova sumnje da… »

Vesti dana »