Povezane vesti
Pucali na kristijana nasred restorana! Golubović šokirao pričom - "Ispalio je 5 metaka na mene dok sam ručao!"
Mondo 20.08.2021
Kristijan Golubović u emisiji uživo otkrio sve detalje pucnjave. Kristijan Golubović u emisiji uživo otkrio sve detalje pucnjave. Kristijan Golubović poznat je i kao neko ko detalje i događaje iz svog burnog života otvoreno deli i prepričava pred… »
Metak mi je prošao kroz pramen, promašio me je! Kristijan opet šokirao bizarnom pričom, malo ko je poverovao u ovo!
Kurir 20.08.2021
Kristijan Golubović je definitivno kralj "lovačkih priča" i redovno ga prozivaju da izmišlja najneverovatnija scenarija koja su mu se, navodno, dogodila u životu. Najnovijom pričom prevazišao je sebe. Golubović je u emisiji "Narod pita", u nameri… »
Vesti dana »

Smanjenje plata nas neće uplašiti, poručuju nastavnici sa velikog protesta u Čačku
Glas Amerike pre 34 minutajoš 34 povezane

Ispred Skupštine grada tuča, privođenja, jaja – građani blokiraju Bulevar Mihajla Pupina zbog uhapšenih (UŽIVO)
Novi magazin pre 10 minutajoš 13 povezanih

Kolubarske: Završena sednica Skupštine Valjeva, bez rasprave usvojene sve tačke dnevnog reda
Vreme pre 3 satajoš 87 povezanih

Brnabić: Ako ekspertska grupa ne kaže koji dokument fali, ne želi da se ovo završi
RTS pre 11 minutajoš 26 povezanih

Vukčević pokazao klasu u NBA ligi: Srbin na korak od dabl-dabla protiv Jute
Večernje novosti pre 8 satijoš 27 povezanih