Povezane vesti
Pucali na kristijana nasred restorana! Golubović šokirao pričom - "Ispalio je 5 metaka na mene dok sam ručao!"
Mondo 20.08.2021
Kristijan Golubović u emisiji uživo otkrio sve detalje pucnjave. Kristijan Golubović u emisiji uživo otkrio sve detalje pucnjave. Kristijan Golubović poznat je i kao neko ko detalje i događaje iz svog burnog života otvoreno deli i prepričava pred… »
Metak mi je prošao kroz pramen, promašio me je! Kristijan opet šokirao bizarnom pričom, malo ko je poverovao u ovo!
Kurir 20.08.2021
Kristijan Golubović je definitivno kralj "lovačkih priča" i redovno ga prozivaju da izmišlja najneverovatnija scenarija koja su mu se, navodno, dogodila u životu. Najnovijom pričom prevazišao je sebe. Golubović je u emisiji "Narod pita", u nameri da… »
Vesti dana »

Očekuju poplave: Jaka kiša i grad pogodili delove Hrvatske uz osetan pad temperature
Večernje novosti pre 1 satjoš 119 povezanih

Nastavljeni protesti u Srbiji, ali i policijske intervencije i privođenja
BBC News pre 5 satijoš 15 povezanih

Nevreme pogodilo Srbiju: Jaka oluja u Požarevcu, vetar obarao drveće, požari oko Kragujevca (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih

Poginule dve devojke iz Lazarevca: Detalji jezive nesreće u RS: Automobilom podletele pod kamion
Blic pre 53 minutajoš 38 povezanih