Повезане вести
Пуцали на кристијана насред ресторана! Голубовић шокирао причом - "Испалио је 5 метака на мене док сам ручао!"
Мондо 20.08.2021
Кристијан Голубовић у емисији уживо открио све детаље пуцњаве. Кристијан Голубовић у емисији уживо открио све детаље пуцњаве. Кристијан Голубовић познат је и као неко ко детаље и догађаје из свог бурног живота отворено дели… »
Метак ми је прошао кроз прамен, промашио ме је! Кристијан опет шокирао бизарном причом, мало ко је поверовао у ово!
Курир 20.08.2021
Кристијан Голубовић је дефинитивно краљ "ловачких прича" и редовно га прозивају да измишља најневероватнија сценарија која су му се, наводно, догодила у животу. Најновијом причом превазишао је себе. Голубовић је у емисији… »
Вести дана »
Полиција одгурала грађане који су покушали да спрече уклањање аутобуса; Јаћимовићев син поново штрајкује глађу
РТС пре 9 минутајош 158 повезаних
Пао договор! Француска планира да Украјини испоручи до 100 борбених авиона Рафал
Телеграф пре 5 сатијош 23 повезане
Трамп подржава закон о санкцијама за земље које послују са Русијом са царинама до 500%
Наслови.аи пре 9 сатијош 25 повезаних
Весић саслушан у Тужилаштву за организовани криминал: Изнео одбрану, одбио да одговара на питања тужиоца
НИН пре 1 сатјош 42 повезане