Povezane vesti
Reagovala hitna pomoć: Zorannah prošla kroz agoniju! Napadi je budili u 4 ujutru: "Ne znam šta je okidač"
Blic 20.08.2021
Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah otkrila je sa čim se suočavala za vreme koje nije objavljivala vlogove na svoj kanal. Naime, ona je istakla da je, kada se vratila sa putovanja u Beograd, imala česte napade panike. Kako je rekla, ona se… »
Napadi su me budili u 5 ujutru! Zorannah progovorila o agoniji koju je prošla - "Mislila sam da imam srčani udar!"
Mondo 20.08.2021
Zorannah progovorila o svom zdravstvenom stanju. Zorannah progovorila o svom zdravstvenom stanju. Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno se vratila sa letovanja na Mikonosu odakle je svakodnevno izveštavala svoje pratioce o svim aktivnostima… »
Vesti dana »

Veliki protest prosvetara u Čačku, srednjoškolci i građani pešače od Kikinde do Bečeja (UŽIVO)
Novi magazin pre 48 minutajoš 34 povezane

BLOG UŽIVO Aktivistima inicijative Most ostaje određeno zadržavanje 48 sati: Epilog haosa ispred Skupštine Beograda
Nova pre 47 minutajoš 15 povezanih

Obezbeđenje privatne firme koja je dovodila birače iz Republike Srpske danas tuklo građane ispred gradske skupštine: Dobili milione evra iz budžeta
Nova pre 2 satajoš 88 povezanih

Skupština Srbije usvojila izmene i dopune Zakona o visokom obrazovanju
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Državna sekretarka: Objavili smo svu dokumentaciju o rekonstrukciji železničke stanice uz izuzetke koji će biti objavljeni danas
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih