Povezane vesti
Reagovala hitna pomoć: Zorannah prošla kroz agoniju! Napadi je budili u 4 ujutru: "Ne znam šta je okidač"
Blic 20.08.2021
Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah otkrila je sa čim se suočavala za vreme koje nije objavljivala vlogove na svoj kanal. Naime, ona je istakla da je, kada se vratila sa putovanja u Beograd, imala česte napade panike. Kako je rekla, ona se odlično… »
Napadi su me budili u 5 ujutru! Zorannah progovorila o agoniji koju je prošla - "Mislila sam da imam srčani udar!"
Mondo 20.08.2021
Zorannah progovorila o svom zdravstvenom stanju. Zorannah progovorila o svom zdravstvenom stanju. Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno se vratila sa letovanja na Mikonosu odakle je svakodnevno izveštavala svoje pratioce o svim aktivnostima… »
Vesti dana »

Uživo MUP o incidentima na protestima u Beogradu i Novom Sadu Dačić: Ovo je napad ne na policiju već na državu
Blic pre 17 minutajoš 131 povezana

uživo Protesti u Srbiji: Blokiran smer Gazele prema gradu i auto-put kroz Beograd koji vodi od Novog Beograda do centra
Euronews pre 17 minutajoš 52 povezane

Momiroviću i Vesiću elektronski nadzor: Blaža mera uhapšenima u slučaju nadstrešnica
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih

Avion predsednika Rusije sleteo na Aljasku, Tramp ga lično dočekao
Sputnik pre 17 minutajoš 38 povezanih