Povezane vesti
Posle 8 godina braka sam prevarena: Rekao je da ga boli stomak i otišao do hotela! Našla sam ga kako čita, a jedno ga je…
Kurir 20.08.2021
Žena koja je dugo u braku otkrila je kakvu neprijatnost je doživela, a tome se nikako nije nadala. Naime, ona ima 55 godina i ovo joj je drugi brak. "Udala sam se pre osam godina za muškarca (58) i sve ove godine me varao i lagao, ali izdaja koju sam… »
Ostavio ženu samu u restoranu i Otišao kod prostitutke: Rekao da ga boli stomak, pa se vratio u hotel, a ovo ga je odalo da…
Kurir 20.08.2021
Žena koja je želela da ostane anonimna poslala je pismo psihoterapeutkinji i otkrila kakvo je poniženje doživela od supruga. - Draga Deidre, imam 55 godina i u drugom sam braku. Udala sam se pre osam godina za 58-godišnjaka i sve ove godine me je… »
Vesti dana »

Uživo Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima; Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj FOTO/VIDEO
B92 pre 17 minutajoš 26 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 17 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 23 minutajoš 11 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih