Povezane vesti
Posle 8 godina braka sam prevarena: Rekao je da ga boli stomak i otišao do hotela! Našla sam ga kako čita, a jedno ga je…
Kurir 20.08.2021
Žena koja je dugo u braku otkrila je kakvu neprijatnost je doživela, a tome se nikako nije nadala. Naime, ona ima 55 godina i ovo joj je drugi brak. "Udala sam se pre osam godina za muškarca (58) i sve ove godine me varao i lagao, ali izdaja koju sam… »
Ostavio ženu samu u restoranu i Otišao kod prostitutke: Rekao da ga boli stomak, pa se vratio u hotel, a ovo ga je odalo da…
Kurir 20.08.2021
Žena koja je želela da ostane anonimna poslala je pismo psihoterapeutkinji i otkrila kakvo je poniženje doživela od supruga. - Draga Deidre, imam 55 godina i u drugom sam braku. Udala sam se pre osam godina za 58-godišnjaka i sve ove godine me je… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 3 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 3 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 38 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 3 minutajoš 8 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih