Povezane vesti
Novi potpis U crvenoj zvezdi: Mladi krilni centar će biti jedan od bitnijih igrača!
Hot sport 20.08.2021
Zalog za budućnost. KK Crvena zvezda je odlučio da u svoje redove dovede jednog od najtalentovanijih košarkaša iz generacije rođene 2004. godine. U pitanju je Lazar Đoković, koji do skoro bio član KK Zemun. Đoković igra na poziciji krilnog centra i… »
Crvena zvezda potpisala Lazara Đokovića
Mozzart sport 20.08.2021
"Odmalena sam veliki Zvezdaš i imao sam veliku želju i cilj da dođem u klub" Jedan od talentovanih košarkaša rođenih 2004. godine Lazar Đoković novi je član Crvene zvezde. Dosadašnji član KK Zemun igra na poziciji krila i krilnog centra i visok je 207… »
Zvezda ukrala talenta Partizanu "pred nosom"
Sportske.net 20.08.2021
Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je danas kako navode, jednog od najtalentovanijih košarkaša u Evropi u njegovom uzrastu, Lazara Đokovića (17). Dosadašnji član KK Zemun igra na poziciji krila i krilnog centra, visok je 207 centimetara. Ono što je… »
Novi potpis u zvezdi: Talentovani košarkaš stigao među crveno-bele
Večernje novosti 20.08.2021
FOTO: KK Crvena zvezda Ovaj 17-godišnjak, doskorašnji član Zemuna igra na poziciji krila i krilnog centra, a visok je 207 centimetara. Lazar Đoković je rođen 15. aprila 2004. godine, a osim što je nastupao za mlađe selekcije KK Zemun bio je i član… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi u Venecueli: Više od 230 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
Danas pre 50 minutajoš 46 povezanih
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni i upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 42 povezane
Radić: „Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji“
Serbian News Media pre 55 minutajoš 12 povezanih
Đoković protiv Vua na startu Vimbldona, Kecmanović protiv Sinera
Nedeljnik pre 1 satjoš 26 povezanih