Повезане вести

"Трошила сам емоције на погрешне": Јелена Розга никад искренија о партнерима, љубави и детињству

"Трошила сам емоције на погрешне": Јелена Розга никад искренија о партнерима, љубави и детињству

Блиц 21.08.2021
Певачица Јелена Розга не воли превише да прича о свом приватном животу, али се сада дотакла детињства, као и емотивног статуса. - Детињство је било лепо и безбрижно, али уз балет имало је дозу дисциплине која се морала… »
Трошила сам се на погрешне људе! Јелена Розга проговорила о свом емотивном статусу и идеалном партнеру!

Трошила сам се на погрешне људе! Јелена Розга проговорила о свом емотивном статусу и идеалном партнеру!

Мондо 21.08.2021
Јелена Розга открила које особине треба да поседује њен прави мушкарац. Јелена Розга открила које особине треба да поседује њен прави мушкарац. Јелена Розга свој приватан живот вешто скрива од очију јавности, а сада је… »
Јелена Розга: Мој идеалан фрајер мора бити духовит јер волим да се смејем

Јелена Розга: Мој идеалан фрајер мора бити духовит јер волим да се смејем

Нова 21.08.2021
Певачица Јелена Розга не воли превише да прича о свом приватном животу, али се сада дотакла детињства, као и емотивног статуса. Розгра тврди да је трошила емоције на порешне особе, али да је из сваког искуства научила нешто… »

Вести дана »