Povezane vesti
Mađarska: Prvi put se glasno govori o izlasku iz EU
Dojče vele 21.08.2021
Novine koje se smatraju nezvaničnim glasilom Viktora Orbana objavile su pledoaje za izlazak iz Evropske unije. Tako je počela debata koje se do sada klonio i sam Orban. Ali, može biti da upravo on stoji iza cele priče. Mađarski list Magyar Nemzet… »
Da li je došlo vreme za Huxit: Mađari sve glasnije govore o istupanju iz EU
N1 Info 21.08.2021
Mađarski list Magyar Nemzet („Mađarska nacija“), nezvanično glasilo vlasti, često se bavi puštanjem probnih balona, ukoliko je premijeru Viktoru Orbanu ili ministrima previše škakljivo da sami pokrenu temu. Tako je bilo prošle nedelje (15… »
Da li će posle bregzita uslediti hugzit? Mađarski list o izlasku iz EU koja se "ponaša bahato prema istočno evropskim…
Pravda 21.08.2021
Mađarski list Mađar Nemzet ("Mađarska nacija"), nezvanični vladin list, često ima ulogu svojevrsnog poligona. Pokreće teme za koje premijer Viktor Orban i članovi njegove vlade žele znati kakvo je raspoloženje javnosti, ali bez direktnog… »
Da li će posle bregzita uslediti hugzit? Mađarski list o izlasku iz EU koja se "ponaša bahato prema istočno evropskim…
Kurir 21.08.2021
Mađarski list Mađar Nemzet ("Mađarska nacija"), nezvanični vladin list, često ima ulogu svojevrsnog poligona. Pokreće teme za koje premijer Viktor Orban i članovi njegove vlade žele znati kakvo je raspoloženje javnosti, ali bez direktnog… »
Debata koje se klonio i Orban: Prvi put se govori o izlasku Mađarske iz EU
Nova 21.08.2021
Novine koje se smatraju nezvaničnim glasilom Viktora Orbana objavile su pledoaje za izlazak iz Evropske unije. Tako je počela debata koje se do sada klonio i sam Orban. Ali, može biti da upravo on stoji iza cele priče. Mađarski list Magyar Nemzet… »
Vesti dana »
Policija na poziv ćerke upala u kuću, evo šta su našli pored tela! Šok detalji monstruoznog zločina u Novom Sadu: Više puta vezivao majku, bio i na psihijatriji
Kurir pre 57 minutajoš 36 povezanih
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 5 satijoš 1 povezana
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih
Drastična vremenska promena pred vratima Srbije: Sneg će pasti, a zna se i kog dana tačno! Stiglo upozorenje za 2 grupe ljudi
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane