Povezane vesti
Novi član orlova: ‘Od samog početka karijere, u glavi mi je bilo da ću jednog dana braniti za Srbiju’
Hot sport 21.08.2021
Mile Svilar je spreman za debi na golu A selekcije Srbije! Tim koji sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi, uskoro će biti jači za novog člana. Čuvar mreže slavne Benfike, Mile Svilar, nalazi se na spisku selektora reprezentacije Srbije. Mile je u… »
Svilar: "Oduvek mi je u glavi da ću biti na golu Srbije"
Sportske.net 21.08.2021
Fudbalski golman Mile Svilar, u razgovoru za "Sport klub" govorio je dolasku u reprezentaciju Srbije. Pošto je prošao mlađe selekcije sa reprezentacijom Belgije, Svilar je odlučio da prihvati poziv selektora Dragan Stojkovića Piksija. "Uvek mi je… »
Svilaru se ispunio san: "Oduvek sam hteo da branim za Srbiju"
Večernje novosti 21.08.2021
Foto: EPA-EFE/ANTÓNIO COTRIM Mile Svilar je u razgovoru za Sportklub rekao mnoge interesantne stvari, ali glavnu da je njegova želja da nosi dres Srbije. - Uvek mi je, otkako sam počeo da se bavim golmanskim pozivom, u glavi bilo da ću jednog dana da… »
Vesti dana »
U toku razgovori vrha Južne Koreje, nakon zahteva za opoziv predsednika Jun Suk Jeola, ministar odbrane ponudio ostavku
RTV pre 1 satjoš 32 povezane
Viši tužilac Nenad Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih
Verbalni sukob ambasadora Rusije i SAD u UN zbog eskalacije sukoba u Siriji
NIN pre 4 satijoš 11 povezanih