Povezane vesti
Novi član orlova: ‘Od samog početka karijere, u glavi mi je bilo da ću jednog dana braniti za Srbiju’
Hot sport 21.08.2021
Mile Svilar je spreman za debi na golu A selekcije Srbije! Tim koji sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi, uskoro će biti jači za novog člana. Čuvar mreže slavne Benfike, Mile Svilar, nalazi se na spisku selektora reprezentacije Srbije. Mile je u… »
Svilar: "Oduvek mi je u glavi da ću biti na golu Srbije"
Sportske.net 21.08.2021
Fudbalski golman Mile Svilar, u razgovoru za "Sport klub" govorio je dolasku u reprezentaciju Srbije. Pošto je prošao mlađe selekcije sa reprezentacijom Belgije, Svilar je odlučio da prihvati poziv selektora Dragan Stojkovića Piksija. "Uvek mi je, otkako… »
Svilaru se ispunio san: "Oduvek sam hteo da branim za Srbiju"
Večernje novosti 21.08.2021
Foto: EPA-EFE/ANTÓNIO COTRIM Mile Svilar je u razgovoru za Sportklub rekao mnoge interesantne stvari, ali glavnu da je njegova želja da nosi dres Srbije. - Uvek mi je, otkako sam počeo da se bavim golmanskim pozivom, u glavi bilo da ću jednog dana da… »
Vesti dana »

Vučić predstavlja novi paket ekonomskih mera Za poboljšanje standarda građana drugi deo polovinom septembra
Dnevnik pre 8 minutajoš 19 povezanih

Promenljivo oblačno vreme za kraj nedelje, a onda sledi postepeni porast temperature
Euronews pre 3 satajoš 20 povezanih

AMSS: Na graničnom prelazu Batrovci zadržavanja i do šest sati pri izlazu iz Srbije
NIN pre 53 minutajoš 15 povezanih

Vučević: Kraj naredne godine realan i odgovoran datum za sledeće parlamentarne izbore
Beta pre 19 minutajoš 8 povezanih

Ukrajinski dron izazvao požar u nuklearnoj elektrani u Rusiji, nivo zračenja nije promenjen
Beta pre 29 minutajoš 11 povezanih