Povezane vesti
Oglasio se Alegri: Poznato je da li Ronaldo napušta Juventus!
Hot sport 21.08.2021
Iskusni stručnjak je otklonio dileme! Vreme je start Serije A! Juventus će u nedelju od 18:30h igratu protiv Udinezea. Dan pred utakmicu, na konferecniji za novare govorio je Masimilijano Alegri. Trener Juventusa se dotako i priče o tome da Kristijano… »
Ključalo je u Juventusu, poznato gde Ronaldo nastavlja karijeru
Nova 21.08.2021
Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da će Kristijano Ronaldo ostati u klubu, precizirajući da je takva uveravanja dobio od samog Portugalca. „Da razjasnimo, Ronaldo mi je rekao da ostaje u Juventusu“, rekao je Alegri koji je na… »
Alegri: Ronaldo mi je rekao da ostaje u Juventusu
Beta 21.08.2021
Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da će Kristijano Ronaldo ostati u tom klubu, precizirajući da je takva uveravanja dobio od samog Portugalca. "Da razjasnimo, Ronaldo mi je rekao da ostaje u Juventusu", rekao je Alegri koji je… »
Alegri o Ronaldovoj sudbini - Sada je sve jasno
Sportske.net 21.08.2021
Kristijana Ronalda mediji širom Evrope sele iz dana u dan. Prevashodno bio je pred povratkom u Real Madrid, pa Mančester junajted, a potom na putu ka drim-timu Pari Sen Žermena. Nedavno se i Portugalac oglasio povodom glasina o odlasku u Madrid i… »
Vesti dana »
Policija identifikovala izvršioca napada automobilom tokom Parade ponosa u Berlinu
Insajder pre 51 minutajoš 19 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, najviša dnevna temperatura do 34 stepena
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou: Tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Nedeljnik pre 16 minutajoš 15 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 1 satjoš 13 povezanih