Povezane vesti
Nek izbace snimak napada! Vuk Mob negirao da se zaleteo na Dušicu, pa pobacao pare - Znam po čijoj direktivi me kanale
Mondo 21.08.2021
Vuk Mob pokušao da se opravda nakon skandala zbog kog su ga mnogi osudili. Vuk Mob pokušao da se opravda nakon skandala zbog kog su ga mnogi osudili. Reper Vuk Mob napravio je skandal gostujući u emisiji "Narod pita", kada je nasrnuo na Marka… »
Vuk negirao da je napao Dušicu, pa bacao pare u vis: Znam po čijoj direkciji me mediji kanale!
Kurir 21.08.2021
Nakon što su ga mnogi osudili zbog napada na Dušicu Jakovljević tokom emisije "Narod pita" pre tri dana, Vuk Mob je odlučio da ispriča svoju stranu priče. Reper se pravdao i tvrdio da nije istina to što voditeljka priča, te da celu priču… »
Vesti dana »
Šire se protesti u Gruziji, premijer sada tvrdi da evropski put nije obustavljen
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih
"Narednih dana biće monotono, maglovito, tmurno i jesenje vreme...": Čubrilo otkrio kada nas očeku zahlađenje
Mondo pre 25 minutajoš 12 povezanih
Podrška svršenih studenata FDU studentima na blokadi fakulteta: „Uloga umetnika u zlim vremenima ne sme da bude pasivna“
N1 Info pre 2 satajoš 5 povezanih
KFOR: Priština tražila ovlašćenje za potencijalno slanje KBS na sever, nismo dozvolili
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih