Povezane vesti
"Doneta je odluka o početku škole": Dr Kon o tome kako će đaci ići na nastavu i vakcinaciji dece
Mondo 21.08.2021
Član kriznog štaba dr Predrag Kon je u gostovanju na TV Hepi otkrio kakva odluka je doneta vezano za početak školske godine, ali i apelovao da se deca starija od 12 godina vakcinišu. Član kriznog štaba dr Predrag Kon je u gostovanju na TV Hepi otkrio… »
Krizni štab prelomio Zna se kako će početi školska godina
Alo 21.08.2021
Doneta je odluka da se krene normalno u školu, ali sa maskama, rekao je epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon. Kon je dodao da virus cirkuliše i da je izvesno da će se pojaviti u školama. - Školska godina će normalno početi, ali sam zabrinut… »
Dr Kon: Doneta je odluka o školama. Smeta mi roditeljska briga, a ne daju da im se deca vakcinišu
Telegraf 21.08.2021
On je apelovao još jednom da se vakcinišu sva deca starija od 12 godina. Epidemiolog i član Kriznog štaba doktor Predrag Kon upozorio je na važnost vakcinisanja trećom dozom vakcine protiv virusa korona, kao i da medicinski deo štaba ima gotovo… »
"Ja se tresem koliko se plašim": Dr Kon o održavanju festivala, kovid propusnicama i trećoj dozi - to se rešava kaznama!
Mondo 21.08.2021
U televizijskom gostovanju danas, epidemiolog dr Predrag Kon govorio je o broju zaraženih u Srbiji i o trećoj dozi vakcine koja je najavljena. U televizijskom gostovanju danas, epidemiolog dr Predrag Kon govorio je o broju zaraženih u Srbiji i o trećoj… »
Vesti dana »

Pred nama najtopliji dan ove nedelje: RHMZ niže upozorenja, za vikend pljuskovi i grmljavina
Euronews pre 20 minutajoš 30 povezanih

Košarkaši Srbije večeras igraju protiv Portugala: "Još nismo pokazali maksimum, možemo još bolje"
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih

Evo za koliko hiljada će biti uvećane penzije Veliki rast sume na računima penzionera od ovog datuma, predsednik najavio istorijsko povećanje
Dnevnik pre 20 minutajoš 13 povezanih

Protest podrške ispred novosadskog suda, danas saslušanja trojice privedenih
Nedeljnik pre 30 minutajoš 7 povezanih