Povezane vesti
Sve je Bilo na nivou: Neda Ukraden opisala susret sa Titom, a kad joj je ovaj moćni čovek prišao ukočila se od straha!
Kurir 21.08.2021
Pevačica Neda Ukraden je ispričala kako je izgledao susret sa Josipom Brozom Titom i otkrila zbog kog stranog političara se ukočila od straha. "Ovo je istorijska fotografija sa nastupa pred predsednikom Titom i njegovim gostom Leonidom Brežnjevim koji je… »
Krenuo je ka meni i ukočila sam se od straha: Neda bila kod Tita, ali nije je on uplašio! "Rekoh gotovo, zbogom majko"
Mondo 21.08.2021
Poznata pevačica prisetila se susreta sa jednim od najmoćnijih državnika i političara tog vremena. I to na prijemu kod Josipa Broza. Poznata pevačica prisetila se susreta sa jednim od najmoćnijih državnika i političara tog vremena. I to na prijemu kod… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
Registrovano 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila u Srbiji na teritoriji šest okruga, Batut izdao preporuke za zaštitu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 31 povezana
Fiskalni savet oštro kritikovao rebalans budžeta: Nejasno, netransparentno i neopravdano
Forbes pre 4 satijoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 27 minutajoš 27 povezanih
RIK odlučio da će na na biračkim mestima biti kartonski i novi paravani u obliku kabine
Vreme pre 2 satajoš 20 povezanih