Povezane vesti
Krivokapic: Opasno da savetnik poziva na neposlušnost i otpor
Blic 22.08.2021
Kabinet crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića ocenio je danas da je veoma opasno za Crnu Goru i njenu stabilnost da predsednika Mila Đukanovića savetuje, i to u okviru bezbednosti, "čovek koji lično poziva na neposlušnost i pružanje otpora državi"… »
Krivokapić: Opasno da Veljović poziva na neposlušnost i otpor
Nova 22.08.2021
Kabinet crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića ocenio je danas da je veoma opasno za Crnu Goru i njenu stabilnost da predsednika Mila Ðukanovića savetuje, i to u okviru bezbednosti, "čovek koji lično poziva na neposlušnost i pružanje otpora državi"… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 8 minutajoš 19 povezanih
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih
Posle kišnog petka stiže toplija subota: U četiri grada do 22 stepena, ponegde mogući pljuskovi
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih
Pezeškijan: Iran spreman na pregovore o nuklearnom programu i međunarodnu inspekciju
Politika pre 13 minutajoš 9 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 14 minutajoš 1 povezana