Повезане вести

Пораз чувеног боксера са Филипина: Пакјао изгубио у мечу за титулу првака света

Пораз чувеног боксера са Филипина: Пакјао изгубио у мечу за титулу првака света

Вечерње новости 22.08.2021
ФОТО: АП/Тањуг Пауза од две године очигледно је оставила трага на Филипинцу и Кубанац је славио једногласном одлуком судија. Пакјау је ова борба била можда последња у каријери, с обзиром на то да има 42 године, а у будућности… »
Пакјао поражен у борби за ВБА титулу

Пакјао поражен у борби за ВБА титулу

Спортски журнал 22.08.2021
Кубанац Јорденис Угас је славио једногласном судијском одлуком (115:113, 116:112, 116:112). Некада је Филипинац Мени Пакјао био непоражен у професионалном боксу, а сада је на скору 62-8. Ноћас је поражен од Кубанца Јордениса… »
Крај за "Пакмена"? После онога што се десило ноћас, Филипинац се повлачи?

Крај за "Пакмена"? После онога што се десило ноћас, Филипинац се повлачи?

Спортске.нет 22.08.2021
Ману Паквајо је на ивици, одбио је да каже да ли је ово последња борба, али после ноћашњег пораза у Лас Вегасу од Јорданиса Угаса чини се да је за легендарног Филипинца дошао крај. "Пакмен" се борио за титулу у супер-велтеру у… »
Легендарни боксер добио батине, САД би да буде председник? Пакјао изгубио титулу и спрема кандидатуру за изборе!

Легендарни боксер добио батине, САД би да буде председник? Пакјао изгубио титулу и спрема кандидатуру за изборе!

Мондо 22.08.2021
Није успео да стигне до ВБА титуле... Није успео да стигне до ВБА титуле... Легендарни боксер Мени Пакјао поражен је у борби од Јордениса Угаса у Лас Вегасу, а то је била можда и последња борба у каријери славног Филипинца… »
Пакјао поражен у борби за титулу, сад бира између бокса и политике

Пакјао поражен у борби за титулу, сад бира између бокса и политике

Нова 22.08.2021
Боксерска легенда Мени Пакјао, доживео је пораз у највероватније својој последњој борби у каријери, јер га је у Лас Вегасу једногласном одлуком судија победио Јорденис Угас. Пакјао се после две године паузе вратио у ринг након… »

Вести дана »