Повезане вести

Ниси ти крива што си мрак! Огласио се муж Јоване Јеремић - изненадио све поруком након вести о преласку на Пинк!

Ниси ти крива што си мрак! Огласио се муж Јоване Јеремић - изненадио све поруком након вести о преласку на Пинк!

Мондо 22.08.2021
Супруг Јоване Јеремић јавно честитао прелазак на телевизију Пинк. Супруг Јоване Јеремић јавно честитао прелазак на телевизију Пинк. Недавно је у свим домаћим медијима одјекнула вест да је Јована Јеремић званично постала део… »
Јовани Јеремић се муж јавно обратио након преласка на пинк! Ево шта јој је поручио, његове речи све изненадиле: Ти си мрак!…

Јовани Јеремић се муж јавно обратио након преласка на пинк! Ево шта јој је поручио, његове речи све изненадиле: Ти си мрак!…

Курир 22.08.2021
Водитељка Јована Јеремић потврдила је да прелази на ружичасту телевизију, а сада се тим поводом огласио и њен супруг Војислав Милошевић. Наиме, он се Јовани јавно обратио путем Инстаграмуа и пожелео срећу на новом послу. - Дај… »
Тајни детаљи преговора Јоване и Жељка Митровића: "Знам да ми ово нико неће веровати што сам испричала"

Тајни детаљи преговора Јоване и Жељка Митровића: "Знам да ми ово нико неће веровати што сам испричала"

Блиц 22.08.2021
Јована Јеремић, водитељка, постала је део ружичастог тима и почеће од 28. и 29. августа да викендом води јутарњи програм на ТВ Пинк. Сада је Јована за "Блиц" открила детаље тајног сусрета са Жељком Митровићем. - У просторији… »
Ово су дуго скривани детаљи тајних преговора Јоване Јеремић и Жељка Митровића!

Ово су дуго скривани детаљи тајних преговора Јоване Јеремић и Жељка Митровића!

Вести онлине 22.08.2021
Након много спекулација, ТВ Пинк сада с поносом може и званично да саопшти да је Јована Јеремић постала део ружичастог тима и да ће почевши од 28. и 29. августа викендом водити јутарњи програм на ТВ Пинк. Дакле, сваког викенда… »
Откривено на коју телевизију је прешла Јована! Водиће Јутарњи програм - "Ово значи да сам направила нешто у каријери!"

Откривено на коју телевизију је прешла Јована! Водиће Јутарњи програм - "Ово значи да сам направила нешто у каријери!"

Мондо 22.08.2021
Јована Јеремић ће прву емисију водити 28. августа! Јована Јеремић ће прву емисију водити 28. августа! Водитељка Јована Јеремић постала је део екипе Пинк телевизије. Јована Јеремић ће, почевши од 28. и 29. августа викендом водити… »
Сада је и званично! Јована Јеремић прелази на телевизију Пинк: Причало се да ће водити Задругу, али ево који формат је добила!…

Сада је и званично! Јована Јеремић прелази на телевизију Пинк: Причало се да ће водити Задругу, али ево који формат је добила!…

Курир 22.08.2021
Како је ТВ Пинк навикла гледаоце да свака сезона буде боља и успешнија од претходне, то ће бити случај и са предстојећом телевизијском сезоном. У прилог томе говори и чињеница да ће поред неких нових формата и серија које ће… »

Вести дана »