Povezane vesti
Krstičić spreman za kluž: „u Rumuniji nastavljamo pobednički niz“!
Hot sport 22.08.2021
Strelac pogotka protiv TSC-a uveren je u pobedu svog tima. Sledeća utakmica Crvene zvezde biće u Rumuniji protiv Kluža. U revanš meč igrači crveno-belih ulaze sa prednošću od 4:0. Nenad Krsitčić istakao da mu je značio taj gol i da je ovo jedan… »
Malo gradi vile, malo krčka gulaš – Borjan kao pravi domaćin VIDEO
Nova 22.08.2021
Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan odmara se, ali i priprema za naredni izazov u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope i usput se opušta u prirodi. Borjan, koji je u subotu primio jedan gol na meču protiv TSC-a (pobeda Zvezde 3:1), dan kasnije je, poput… »
Krstičić sve bolji, već najavljuje pohod na Kluž!
Sportske.net 22.08.2021
Crvena zvezda podiže formu. Ekipa Dejana Stankovića je uspela da savlada TSC, očigledan je napredak u igri tima koji nije izgledao tako dobro pre mesec dana. Jedan od junaka poslednje pobede jeste Nenad Krstičić, povratnik u redove Crvene zvezde… »
Majstorija na marakani za verne navijače: Zvezdu gledalo 120.000 ljudi, Krstičić oduševljen - Ovaj gol ću pamtiti!
Mondo 22.08.2021
Iskusni vezista je postigao sjajan gol u pobedi crveno-belih. Iskusni vezista je postigao sjajan gol u pobedi crveno-belih. Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC 3:1 u subotu u meču 6. kola Superlige Srbije i tako kompletirali odličnu sedmicu posle… »
Krstičić zadovoljan posle pobede: Navijači nam daju neverovatnu podršku, drago mi je da je stadion ponovo pun
Večernje novosti 22.08.2021
FOTO: M. Vukadinović Povratnik na stadion "Rajko Mitić" je postigao prvi pogodak u drugom mandatu u klubu, a pohvalio je i publiku za koju kaže da njemu i saigračima da je snagu. - Zaista mi znači gol koji sam postigao, prvi u drugom mandatu. Imali… »
Krstičić: Raduje me što nas je bodrilo 120 hiljada navijača
Nova 22.08.2021
Fudbaleri Crvene zvezde su savladali TSC na stadionu "Rajko Mitić" sa 3:1 u okviru šestog kola Superlige Srbije. Jedan od zapaženijih igrača na ovom susretu je bio povratnik u crveno-bele redove Nenad Krstičić koji se upisao u strelce fenomenalnim… »
Vesti dana »
Protest studenata u Beogradu, blokiran saobraćaj na Slaviji i u centralnim gradskim ulicama
NIN pre 6 minutajoš 34 povezane
Vučić: Od Kruševca do Vrnjačke Banje za 15 minuta, Srbija se podigla iz pepela poput feniksa
RTV pre 1 satjoš 22 povezane
Horor u Turskoj! Helikopter se zakucao u zgradu bolnice! Ima mrtvih! (foto/video)
Kurir pre 4 satijoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 5 satijoš 1 povezana