Повезане вести
Протест против устоличења митрополита Јоаникија на Цетињу окупио 4.000 људи
РТВ 22.08.2021
ЦЕТИЊЕ - На Цетињу је одржан скуп против устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија у Цетињском манастиру, у организацији тзв. Патриотско-комитског савеза и уз подршку опозиционе ДПС председника Мила Ђукановића… »
На протесту због устоличења Јоаникија било 4.000 људи
Политика 22.08.2021
Управа полиције Црне Горе саопштила је да је на Цетињу на данашњем протесту због најављеног устоличавања митрополита Српске православне цркве (СПЦ) Јоаникија у Цетињском манастиру било присутно око 4.000 грађана. У… »
Мене не шаље ниједна држава, већ Српска православна црква
Политика 22.08.2021
Митрополит црногорско приморски Српске православне цркве (СПЦ) Јоаникије поручио је данас да је спреман на разговор са онима који су против његовог устоличења на Цетињу петог септембра и одбацио као тенденциозне наводе да је… »
Јоаникије: Мене не шаље ниједна држава, већ СПЦ
РТВ 22.08.2021
ЦЕТИЊЕ - Изабрани митрополит црногорско-приморски Јоаникије поручио је противницима његовог устоличења у Цетињском манастиру да Црној Гори не приличи да, како је рекао, барјаче са барјаком антифашизма прихватају идеологију… »
Протестни скуп у Цетињу због устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија
Телеграф 22.08.2021
Против устоличења митрополита Јоаникија, у присуству патријарха Порфирија, све су опозиционе странке предвођене Ðукановићевим ДПС-ом, бројне невладине организације и појединци. На Цетињу је завршен скуп против устоличења… »
На Цетињу протест против устоличења Јоаникија, он поручује – они су моја браћа
Н1 Инфо 22.08.2021
Око 4.000 људи, према процени црногорске полиције, окупило се данас на Цетињу у знак протеста против устоличења Јоаникија Мићовића за митрополита црногорско-приморског Српске православне цркве (СПЦ) у престоници Црне Горе… »
Четири хиљаде људи на скупу на Цетињу Полиција саопштила да нико није спречаван да дође
Ало 22.08.2021
Део подгоричких медија пренео је да је скуп окупио много мање људи од очекиваног, с обзиром на то да су присутни дошли из целе Црне Горе. На непријављеном јавном окупљању које је одржано данас на Цетињу, по процени Управе… »
Црногорска полиција: На протесту због устоличења Јоаникија било 4.000 људи
Нови магазин 22.08.2021
Управа полиције Црне Горе саопштила је да је на Цетињу на данашњем протесту због најављеног устоличавања митрополита Српске православне цркве (СПЦ) Јоаникија у Цетињском манастиру било присутно око 4.000 грађана. У… »
Митрополит Јоаникије: Овде сам и започео службу, нисам ја од некуд дошао у Црну Гору да је окупирам
РТС 22.08.2021
Изабрани митрополит црногорско-приморски Јоаникије служио је литургију у Цетињском манастиру током које је прокоментарисао и актуелне протесте у Црној Гори поводом његовог предстојећег устоличења на Цетињу. "Они се мене… »
Огласио се митрополит Јоаникије: Каква срамота!
Вести онлине 22.08.2021
Митрополит црногорско-приморски Јоаникије реаговао је на протест који се данас одржава на Цетињу против његовог устоличења планираног 5. септембра. – Ако су спремни да разговарају, да ми кажу да нисам у праву, слободно нека… »
На Цетињу хиљаде Црногораца протестује против устоличења митрополита
Луфтика 22.08.2021
На Цетињу су се код споменика “Ловћенска вила” окупило на хиљаде грађана Црне Горе, којих је према незваничним подацима полиције било око 12.500. Окупљени су носили транспаренте са порукама “Ловћен неће пасти”, “Црногорска… »
Скуп противника устоличења владике Јоаникија на Цетињу: То би био пристанак на окупацију
РТС 22.08.2021
Због устоличења владике Јоаникија за митрополита црногорско-приморског, заказног за 5. септембар на Цетињу, одржан је протест грађана и присталица неканонске Црногорске православне цркве. Са скупа на Цетињу је поручено да би… »
Протест без учесника На Цетињу слаб одзив против устоличења митрополита
Ало 22.08.2021
Малобројни скуп на Цетињу завршен , претходно је митрополит Јоаникије поручио да га не шаље држава Србија негпо Српска Православна Црква. На Цетињу је завршен скуп против устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија… »
Завршене демонстрације на Цетињу: Противници устоличења митрополита Јоаникија се разилазе
Вечерње новости 22.08.2021
Фото: Принтсцреен Скуп је, иначе, окупио много мање људи од очекиваног с обзиром на то да су присутни дошли из целе Црне Горе, пренео је део подгоричких медија. Скупу је присуствовао самозвани митрополит неканонске Црногорске… »
Јоаникије: Мене не шаље ниједна држава, већ Српска православна црква
Ал Јазеера 22.08.2021
Рођен сам у Црној Гори, нисам однекуд дошао да је окупирам, рекао је изабрани митрополит црногорско-приморски. Изабрани митрополит црногорско-приморски Јоаникије поручио је противницима његовог устоличења у Цетињском манастиру… »
Аветиње стигле на цетиње: Сипају мржњу према браћи, Србе називају душманима! Ту је и хушкач Вељовић! (видео)
Правда 22.08.2021
Иако су према информација, очекивали и преко 10.000 грађана, како сазнаје ИН4С, свега нешто преко 1.000 грађана окупило се на Цетињу у знак протеста поводом најаве да ће се у Цетињском манастиру одржати устоличење митрополита… »
Митрополит Јоаникије о протестима против његовог устоличења: Не могу да прихватим да се овде шири реторика Секуле Дрљевића…
Курир 22.08.2021
"Ако су спремни да разговарају, да ми кажу за нешто да нисам у праву, слободно нека дођу. Али ја не могу да грајем овдје испред Цетињског манастира, хоћу да разговарамо. И коме год је нешто нејасно у вези моје службе, ја сам… »
Јоаникије: Мене не шаље ниједна држава, већ СПЦ
Нова 22.08.2021
Изабрани митрополит црногорско-приморски Јоаникије поручио је противницима његовог устоличења у Цетињском манастиру да Црној Гори не приличи да они који, како је рекао, бајраче са бајраком антифашизма прихватају идеологију… »
ВИДЕО: На Цетињу велики протест против устоличења Јоаникија
Радио 021 22.08.2021
Велики број грађана окупио се данас на Цетињу у знак протеста против устоличења Јоаникија Мићовића за митрополита црногорско-приморског СПЦ у престоници Црне Горе, заказаног за 5. септембар. Организатори протеста, група… »
Порука митрополита јоаникија одзвања црном гором Овим речима је заувек постидео Мила Ђукановића и Мираша Дедеића
Ало 22.08.2021
Митрополит Јоаникије је, у беседи после литургије у Цетињском манастиру, осврнуо на актуелна дешавања у Црној Гори поводом његовог предстојец́ег устоличења на Цетињу и позвао све на преображење. Митрополит… »
Јоаникије поручио противницима: Мене не шаље црква Србије, не шаље ме ниједна држава, већ СПЦ
Телеграф 22.08.2021
- Овде сам практично започео службу. Нисам ја од некуд дошао у Црну Гору да је окупирам, откуд мени то да се преписује, откуд мени те могућности да ја било кога окупирам - поручио је Јоаникије. Изабрани митрополит… »
На Цетињу масовни протест против устоличења Јоаникија у Цетињском манастиру
Нови магазин 22.08.2021
Велики број грађана окупио се данас на Цетињу у знак протеста против устоличења Јоаникија Мићовића за митрополита црногорско-приморског Српске православне цркве (СПЦ) у престоници Црне Горе, заказаног за 5. септембар на… »
Протест на Цетињу због устоличења Јоаникија: Нећемо дозволити окупаторски чин
Глас Америке 22.08.2021
ЦЕТИЊЕ — Неколико хиљада људи окупило се у недјељу на Цетињу на протесту против најављеног устоличења митрополита Српске православне цркве у Цетињском манастиру 5. септембра, поручујући да неће дозволити тај, како су… »
Протест против устоличења Јоаникија на Цетињу
Слободна Европа 22.08.2021
Са протестног скупа на Цетињу, одрзаног 22. августа, јавности је упућена Декларација у којом се поручује да се неће дозволити устоличавање митрополита Српске православне цркве (СПЦ) Јоаникија у Цетињском манастиру. Како је… »
Завршен масовни протест против устоличења митрополита Јоаникија у Цетињском манастиру Тражи се да то буде на неком другом…
Курир 22.08.2021
Велики број грађана окупио се данас на Цетињу у знак протеста против устоличења Јоаникија Мићовића за митрополита црногорско-приморског Српске православне цркве (СПЦ) у престоници Црне Горе, заказаног за 5. септембар на… »
Не приличи то црној гори! Митрополит из Цетињског манастира послао јаку поруку следбеницима Секуле Дрљевића
Вечерње новости 22.08.2021
Фото: М.С. -Ја призивам и себе и све вас, и Цетиње и целу Црну Гору, да се преобразимо, да радимо о добру па ћемо добро и дочекати и добро видети, и добро ће се Божије, кога има у изобиљу у овоме народу, умножити у нама. Даће… »
Скандалозна порука кружи Црном Гором "Сања, обавијести људе да их чекају сендвичи и бонови за гориво! ДПС све плаћа!"
Ало 22.08.2021
Порука скандалозног садржаја кружи почела је да кружи Црном Гором када је откривено да окупљање тзв. националних црногораца на Цетињу заправо финансира ДПС Мила Ђукановића. Милогорци ће за своје нагажовање добити сендвич, а… »
Вести дана »

Рука правде: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа због пада надстрешнице
Бујановачке пре 3 сатајош 45 повезаних

Мајка студента који штрајкује глађу: На очеву сахрану га довели у букагијама, као правог робијаша
Н1 Инфо пре 52 минутајош 13 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 28 минутајош 27 повезаних

Кац: Ако Хамас не ослободи таоце и не положи оружје, Појас Газе ће бити уништен
НИН пре 33 минутајош 35 повезаних