Povezane vesti
"Biće u mom srcu dok sam živ": Aco Pejović ne može da prežali smrt svog velikog prijatelja DŽeja Ramadanovskog
Večernje novosti 22.08.2021
Foto: Printscreen/PINK Aco i DŽej bili su veliki prijatelji kako na sceni, tako i van nje, a pevač ga se i danas neretko seti, naročito na svojim nastupima gde uvek otpeva neki od brojnih hitova koje je svojoj publici ostavio Ramadanovski. Pejović se… »
"Dok sam živ džej će biti u mom srcu": Aco Pejović otvoreno o porocima, pokojnom pevaču i druženju sa Divcem
Blic 22.08.2021
Aco Pejović održao je sjajan koncert u Knjaževcu, a nakon istog pevač je odgovorio na nekoliko pitanja prisutnim predstavnicima medija. - Sjajna publika, drago mi je da je bilo ovoliko ljudi. Prvi put sam pevao ovde i drago mi je da su pevali sa mnom… »
Kad pevam, uvek mislim na njega! Aco Pejović emotivno o Džeju - pevač je teško podneo gubitak velikog prijatelja!
Mondo 22.08.2021
Aco Pejović sa setom u glasu o pokojnom pevaču Džeju Ramadanovskom. Aco Pejović sa setom u glasu o pokojnom pevaču Džeju Ramadanovskom. Džej Ramadanovski preminuo je u 57. godini u svom domu na Dorćolu 6. decembra 2020. godine, a njegova smrt… »
Vesti dana »

Južna Koreja dobila novog predsednika: Opozicioni kandidat osvojio 49,4 odsto glasova
Kurir pre 4 minutajoš 2 povezane

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje studenata neće proći bez odgovora
Danas pre 5 minutajoš 2 povezane