Povezane vesti
Milanović: Ja bih primio dvadesetak Avganistanaca
Politika 22.08.2021
Hrvatski predsednik Zoran Milanović ocenio je danas da bi izbeglice iz Avganistana trebalo da idu u najveće države, pre svega SAD, dok Hrvatska može da primi „jedan mali broj ljudi”. „Nejasno mi je i neprihvatljivo kada neko kaže nećemo nikoga. Uvek… »
Hrvatski predsednik "velikodušan" Milanović bi primio dvadesetak Avganistanaca
Alo 22.08.2021
On je rekao da bi "uvek udomio jedan mali broj ljudi", ali je dodao da bi "svi oni trebalo da nađu mesto u SAD". Hrvatski predsednik Zoran Milanović ocenio je danas da bi izbeglice iz Avganistana trebalo da idu u najveće države, pre svega SAD, dok… »
Milanović: "Ja bih u Hrvatsku primio dvadesetak Avganistanaca, većina treba da ode u SAD"
Telegraf 22.08.2021
On je rekao da bi "uvek udomio jedan mali broj ljudi", ali je dodao da bi "svi oni trebalo da nađu mesto u SAD" Hrvatski predsednik Zoran Milanović ocenio je danas da bi izbeglice iz Avganistana trebalo da idu u najveće države, pre svega SAD, dok… »
Vesti dana »
Beslać o dobijanju nove operativne licence: "Mislim da u ovom trenutku Srbija mora da pokrene aktivnosti..."
Telegraf pre 13 minutajoš 74 povezane
Seizmološki zavod o zemljotresu kod Leskovca: Potres jačine 3,8 stepeni, pratimo razvoj seizmičke aktivnosti na jugu Srbije
Nedeljnik pre 2 satajoš 41 povezana
Vučić: Portal za prijavljivanje loših funkcionera biće otvoren ove sedmice
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Obeleženo 20 meseci od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu: „16 mrtvih, 0 odgovornih“
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih