Povezane vesti
Milanović: Ja bih primio dvadesetak Avganistanaca
Politika 22.08.2021
Hrvatski predsednik Zoran Milanović ocenio je danas da bi izbeglice iz Avganistana trebalo da idu u najveće države, pre svega SAD, dok Hrvatska može da primi „jedan mali broj ljudi”. „Nejasno mi je i neprihvatljivo kada neko kaže nećemo nikoga. Uvek… »
Hrvatski predsednik "velikodušan" Milanović bi primio dvadesetak Avganistanaca
Alo 22.08.2021
On je rekao da bi "uvek udomio jedan mali broj ljudi", ali je dodao da bi "svi oni trebalo da nađu mesto u SAD". Hrvatski predsednik Zoran Milanović ocenio je danas da bi izbeglice iz Avganistana trebalo da idu u najveće države, pre svega SAD, dok… »
Milanović: "Ja bih u Hrvatsku primio dvadesetak Avganistanaca, većina treba da ode u SAD"
Telegraf 22.08.2021
On je rekao da bi "uvek udomio jedan mali broj ljudi", ali je dodao da bi "svi oni trebalo da nađu mesto u SAD" Hrvatski predsednik Zoran Milanović ocenio je danas da bi izbeglice iz Avganistana trebalo da idu u najveće države, pre svega SAD, dok… »
Vesti dana »

Sud odbio da odredi pritvor Bačulovu, osumnjičenom da je predvodio napad na policiju
RTS pre 28 minutajoš 31 povezana

Uhapšena majka osumnjičena da je bebu ostavila kod kontejnera u Zemunu
Sputnik pre 1 satjoš 28 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas sunčano i veoma toplo uz olujni vetar, upozorenja na požare i lokalne nepogode
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 49 povezanih