Povezane vesti
Holins: " Zvezda ima bogatu istoriju, pričao sam sa Beronom i Riversom, najbolja sredina za mene!"
Sportske.net 22.08.2021
Novi košarkaš Crvene zvezde Ostin Holins doputovao je u Beograd kako bi se pridružio timu na pripremama za novu sezonu. Po svom dolasku, Holins će obaviti sve neophodne preglede kako bi neometano mogao da se uključi u trenažni proces, a prema… »
Sleteo Zvezdin kapitalac - Holins: Pričao sam sa Beronom i Riversom, želeo sam da budem deo ove priče
Mozzart sport 22.08.2021
Ostin Holins stigao u Beograd. Najnovije pojačanje KK Crvena zvezda američki bek Ostin Holins, stigao je u Beograd u subotu u večernjim časovima. U prvom intervjuu kao košarkaš crveno-belih istakao je da je pričao sa doskorašnjim saigračima i… »
Holins stigao u Beograd: ‘Video sam navijače – vatreni su! Razgovarao sam sa Riversom i Beronom’ (video)
Hot sport 22.08.2021
Najnovije pojačanje KK Crvena zvezda američki bek Ostin Holins, stigao je u Beograd u subotu u večernjim časovima. -Holins koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima vrlo brzo će se priključiti ekipi i treninzima pred izuzetno zahtevnu… »
Vesti dana »

Novi Sad - studenti pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 15 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 16 minutajoš 20 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 41 minutajoš 9 povezanih