Повезане вести

Брод ударио у стуб моста у Београду, избио пожар, па заустављен саобраћај

Брод ударио у стуб моста у Београду, избио пожар, па заустављен саобраћај

Радио 021 23.08.2021
На Железничком мосту код Газеле у Београду данас после подне дошло је до обуставе трамвајског и јавног градског саобраћаја. Како су за "Новости" рекли у ГСП, прекид је уследио у 17:10 сати. Према незваничним информацијама, брод… »
Погледајте снимак туче Бјелогрлића и Антонијевића ВИДЕО

Погледајте снимак туче Бјелогрлића и Антонијевића ВИДЕО

Нова 23.08.2021
Након вести да је Драган Бјелогрлић рано јутрос у једном хотелу у Нишу физички насрнуо на редитеља Гагу Антонијевића, на друштвеним мрежама појавио се снимак њиховог физичког обрачуна. ВИДЕО МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА ОВОМ ЛИНКУ… »
На мрежама се појавио снимак како бјела туче Гагу Погледајте, редитељ седео мирно када је глумац пришао и почео да га удара…

На мрежама се појавио снимак како бјела туче Гагу Погледајте, редитељ седео мирно када је глумац пришао и почео да га удара…

Курир 23.08.2021
Глумац Драган Бјелогрлић приведен је под сумњом да је напао редитеља Предрага Гагу Антонијевића, а сада се на друштвеним мрежама појавио видео снимак напада. Наиме, како се види на снимку, редитељ је мирно седео када му је… »
Драган Бјелогрлић напао Антонијевића, дао изјаву у полицији, објављен и снимак

Драган Бјелогрлић напао Антонијевића, дао изјаву у полицији, објављен и снимак

Н1 Инфо 23.08.2021
Глумац Драган Бјелогрлић дао је изјаву у полицији због сумње да је рано јутрос око 4 сата ујутру у нишком хотелу “Амбасадор” напао редитеља Предрага Гагу Антонијевића и ударио га више пута у главу, јавили су београдски медији… »
Ексклузиван снимак: Овако Бјелогрлић удара Гагу Антонијевића (видео)

Ексклузиван снимак: Овако Бјелогрлић удара Гагу Антонијевића (видео)

Вечерње новости 23.08.2021
Фото: Новости - Дивљачки ме је напао. То је напад дрогираног и пијаног човека. Мучки ме је претукао због тога што је сматрао да „Дару из Јасеновца“ не треба снимити и што сам открио његову корупционашку аферу - рекао је… »
Детаљи туче: Антонијевић добацивао, Бјелогрлић насрнуо песницама

Детаљи туче: Антонијевић добацивао, Бјелогрлић насрнуо песницама

Нова 23.08.2021
Нова.рс сазнаје детаље туче која се догодила синоћ у нишком хотелу када је глумац Драган Бјелогрлић напао режисера Гагу Антонијевића. Према незваничним сазнањима, тучи је претходио вербални окршај. Како незванично сазнајемо од… »
Снимак напада у хотелу: Бјелогрлић пет пута ударио Гагу Антонијевића, колеге га једва зауставиле (видео)

Снимак напада у хотелу: Бјелогрлић пет пута ударио Гагу Антонијевића, колеге га једва зауставиле (видео)

Блиц 23.08.2021
Најмање пет удараца задобио је редитељ Предраг Гага Антонијевић, кога је јутрос око 4 сата у нишком хотелу "Амбасадор" напао глумац Драган Бјелогрлић. Како се види на снимку, њих двојица су седели у истој просторији, али за… »
Бјела пришао гаги и почео да га удара из чиста мира! Откривен разлог туче - "Питао што добацује, једва сам их раздвојио"

Бјела пришао гаги и почео да га удара из чиста мира! Откривен разлог туче - "Питао што добацује, једва сам их раздвојио"

Мондо 23.08.2021
Уредник културног програма РТС открио шта је претходило инциденту у Нишу. Уредник културног програма РТС открио шта је претходило инциденту у Нишу Уредник културне рубрике на РТС Владимир Кецмановић, био је присутан у тренутку… »
ВИДЕО: У медијима снимак напада на Антонијевића

ВИДЕО: У медијима снимак напада на Антонијевића

Радио 021 23.08.2021
Снимак тренутка напада глумца Драгана Бјелогрлића на редитеља Предрага Антонијевића појавио се у медијима. Снимак, који је дужине око минут, показује атмосферу у просторији уочи инцидента. Бјелогрлић је у једном тренутку устао… »
Објављен снимак бруталног пребијања гаге Антонијевића: Бјелогрлић пришао столу и лупио му шамар, па наставио песницама

Објављен снимак бруталног пребијања гаге Антонијевића: Бјелогрлић пришао столу и лупио му шамар, па наставио песницама

Мондо 23.08.2021
Објављен снимак сигурносних камера из хотела у којем је дошло до сукоба Драгана Бјелогрлића и Предрага Антонијевића. Објављен снимак сигурносних камера из хотела у којем је дошло до сукоба Драгана Бјелогрлића и Предрага… »
Приведен Драган Бјелогрлић. Напао редитеља Гагу Антонијевића и ударио га више пута у главу

Приведен Драган Бјелогрлић. Напао редитеља Гагу Антонијевића и ударио га више пута у главу

Нишке вести 23.08.2021
„Око 4 ујутру полицији је пријављено да је дошло до сукоба између две особе. Полиција је изашла на лице места, а случај је предат Основном јавном тужилаштву“, потврдили су Нишким Вестима у Полицијској управи у Нишу. Пема… »
Псовао ми мајку и дивљачки ме ударао: Гага уживо открио детаље скандала с Бјелогрлићем - колеге их раздвајале!

Псовао ми мајку и дивљачки ме ударао: Гага уживо открио детаље скандала с Бјелогрлићем - колеге их раздвајале!

Мондо 23.08.2021
Предраг Гага Антонијевић испричао детаље напада и открио да је он звао полицију. Предраг Гага Антонијевић испричао детаље напада и открио да је он звао полицију Глумац Драган Бјелогрлић приведен је под сумњом да је рано јутрос… »
Драган Бјелогрлић приведен, потукао се са редитељем

Драган Бјелогрлић приведен, потукао се са редитељем

Нова 23.08.2021
Глумац Драган Бјелогрлић приведен је под сумњом да је рано јутрос око 4 сата ујутру у нишком хотелу “Амбасадор” с леђа напао редитеља Предрага Гагу Антонијевића и ударио да више пута у главу, сазнаје “Блиц”. „Бјелогрлић се… »

Вести дана »