Повезане вести
Кампања ‘Кад пијем не возим’ већ 15 година указује на важност одговорног конзумирања алкохола
Курир 23.08.2021
Представници Апатинске пиваре, уз подршку Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбедност саобраћаја и Управом саобраћајне полиције свечано су обележили значајан јубилеј кампање која већ деценију и по поручује да је… »
Кампања ‘Кад пијем не возим’ већ 15 година указује на важност одговорног конзумирања алкохола
Нова економија 23.08.2021
Представници Апатинске пиваре, уз подршку Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбедност саобраћаја и Управом саобраћајне полиције свечано су обележили значајан јубилеј кампање која већ деценију и по поручује да је… »
Апатинска пивара обележила 15 година кампање "Кад пијем не возим"
Ауто магазин 23.08.2021
Апатинска пивара обележила је данас 15 година кампање "Кад пијем не возим" са јасном поруком да је то кључна одлука коју заједнички морамо донети сви... Јубилеј представља својеврстан подсетник о одговорној конзумацији… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 3 сатајош 50 повезаних
Ванредно у Врању: Излила се река, прети опасност од поплавног таласа
Нова пре 4 сатијош 30 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 4 сатијош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
Данас пре 8 сатијош 32 повезане