Povezane vesti
Radikalizacija protesta ispred Osnovnog suda u Novom Sadu – ubici pritvor, sudije reagujte!
Luftika 23.08.2021
Ispred Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog tragično nastradale Nine Rađenović (21), danas je održan još jedan Protest “Pravda za Ninu”. Posle 77 dana agonije i šest protesta u Petrovaradinu, praćenim blokadom ulica, porodica je sa prijateljima i… »
"Pravda za Ninu" ispred novosadske palate pravde (FOTO)
Moj Novi Sad 23.08.2021
Oko stotinak građana učestvovalo je jutros na protestu ispred zgrade suda u Sutjeskoj ulici u Novom Sadu. Oni su tražili da se odredi pritvor osumnjičenom za izazivanje saobraćajne nesreće u Petrovaradinu u kojoj je poginula studentkinja Nina… »
Protest „Pravda za Ninu“ danas u 10 časova ispred suda
NoviSad.com 23.08.2021
Novi Sad – Protest „Pravda za Ninu“ biće održan danas od 10 časova ispred zgrade pravosudnih organa u kojoj se nalaze Apelacioni, Viši, Osnovni i Privredni sud, kao i nadležna tužilaštva. Rodbina i prijatelji tragično nastradale Nine… »
Vesti dana »

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane

BLOG UŽIVO Novosadski studenti danas šetaju do sedišta Tužilaštva i BIA: Prosvetni radnici protestuju ispred Školske uprave
Nova pre 21 minutajoš 6 povezanih

Lajen: Carine su porezi, loše za preduzeća, gore za potrošače u SAD i EU; Tramp planira da objavi recipročne carine
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih

Preradović: Projekat Jadar Vučiću jedini koridor opstanka vlasti
Novi magazin pre 21 minutajoš 3 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih