Повезане вести
Остаје жал за Олимпијским играма
Данас 23.08.2021
Доћи до Богдана Богдановића није нимало једноставно, напротив. Интервјуе углавном даје „одабранима“, није му страно да новинаре једноставно „прескочи“ и једино када је сигурно доступан јесте период у коме промовише свој… »
Богдан Богдановић: Знам шта сам обећао о повратку у Партизан
Спортски журнал 23.08.2021
„Имам још три године уговора са Атлантом, па ћемо видети“. - Што се тиче Партизана, нема потребе причати о мојој љубави према тиму. Сећам се мог обећања, вратићу се у Партизан. Имам још три године уговора са Атлантом, па ћемо… »
Богдановић: Радна етика је кључ успеха
Спортски журнал 23.08.2021
- Моја визија је да камп не траје предуго. Уклопили смо се модерно доба, да буде нешто као "Ол Стар викенд". Трудимо се да камп сваке године буде све бољи и бољи -, рекао је српски кошаркашки репрезентативац Богдан Богдановић… »
Богдановић спрема ол-стар викенд у Београду! Богдан обећао изненађења: У контакту сам са неким играчима
Мондо 23.08.2021
Богдан Богдановић је најавио спектакл током свог кампа предстојећег викенда. Богдан Богдановић је најавио спектакл током свог кампа предстојећег викенда Осмех на лицу, велики ентузијазам и жеља да све поново протекне савршено… »
Богдан Богдановић о Партизану: "Сећам се обећања, вратићу се!"
Спортске.нет 23.08.2021
Српски кошаркаш Богдан Богдановић говорио је уочи почетка "ББ кампа" у Београду да планира свој повратак у Партизан једног дана. На кошаркашким телерима на Калемегдану и у клубу Динамик, полазници кампа моћи ће да уче од… »
Богдановић се дотакао повратка у Партизан: „Знам шта сам обећао“!
Хот спорт 23.08.2021
Богдан Богдановић најавио је ново издање свог кошаркашког кампа. Камп ББ ће бити одржан предстојећег викенда на теренима на Калемегдану и клубу Динамик. „Гледао сам да ово буде као ол-стар викенд. Такмичарски, нешто за шта… »
Богдан Богдановић најавио повратак у Партизан: “Знам шта сам обећао, држим се тога!”
Вести онлине 23.08.2021
Српски кошаркаш Богдан Богдановић одржао је конференцију за новинаре поводом организације свог кошаркашког кампа који ће бити одржан на Калемегдану од 27. до 29. августа. Уз ћаскање са неким од ранијих полазника кампа, који је и… »
"Знам шта сам обећао!" Богдан Богдановић једном реченицом одушевио навијаче: Видећемо када!
Спортал блиц 23.08.2021
Када је одлазио дао је једно од великих обећања, а данас је поново да га није заборавио! Српски кошаркаш најавио је ново издање свог кошаркашког кампа који ће бити одржан предстојећег викенда на теренима на Калемегдану и клубу… »
Богдан о повратку у Партизан, Жоцу и неуспеху репрезентације
Нова 23.08.2021
Богдан Богдановић, наша НБА звезда, осврнуо се на љубав према Партизану и повратак међу црно-беле, али и неуспех репрезентације Србије у борби за Олимпијске игре. Сјајни шутер тренутно је у Београду због свог кошаркашког кампа… »
Богдановић потврдио да ће се вратити у Партизан: Знам шта сам обећао, видећемо када!
Мондо 23.08.2021
Сећате се обећања које је дао 2014. године? Богдановић се сећа. Сећате се обећања које је дао 2014. године? Богдановић се сећа. Богдан Богдановић се појавио на једном од тренинга Партизана на старту сезоне, а то је одмах… »
Богдановић: Остаје жал што се нисмо квалификовали на Олимпијске игре! Сећам се обећања Партизану...
Моззарт спорт 23.08.2021
“И држим га се”, каже српски кошаркаш. Где се и када се појави Богдан Богдановић, интересовање јавности је велико. Српски репрезентативац одговарао је на питања новинара пред почетак предстојећег ББ кампа у Београду (на… »
Богдан Богдановић о повратку у Партизан: Обећао сам, вратићу се! Не треба причати о мојој љубави према клубу!
Вечерње новости 23.08.2021
ФОТО: Тањуг/АП Партизан је клуб у коме је све почело, те не изненађује што НБА звезда често посећује клуб, а најавио је и да би могао да се поново једном врати у црно-бели дрес. - Лепо је доћи тамо. Што се тиче Партизана, не… »
Вести дана »
Петровић блиста: "Прошлу победу нисмо стигли да прославимо, али ову..."
Спортске.нет пре 20 минутајош 110 повезаних
(Видео) Војска упала на ТВ и објавила драматичну вест! "Председник је свргнут, преузимамо власт": Пуцњава у близини палате, покушај пуча у Бенину
Блиц пре 6 сатијош 30 повезаних
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 3 сатајош 51 повезана
"Таква је политика клуба": Тренер Партизана се огласио због Ланетовог сина
Мондо пре 1 сатјош 37 повезаних