Povezane vesti
Piksi u poseti TSC-u: Evropski standard u Bačkoj Topoli
N1 Info 23.08.2021
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, u društvu direktora Stevana Stojanovića i člana stručnog štaba Gorana Đorovića, posetio je Akademiju TSC-a u Bačkoj Topoli. „Prijatno sam iznenađen posle svega što sam video… »
Piksi u poseti TSC-u: Da sam malo mlađi, voleo bih da treniram ovde
Nova 23.08.2021
Dragan Stojković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, bio je u poseti fudbalskom klubu TSC iz Bačke Topole. „Zaista sam oduševljen svime što sam ovde video, što daleko prevazilazi ono što sam očekivao. Ovde se vodilo računa o svakom… »
Piksi posetio akademiju u Bačkoj Topoli: „Ovo je objekat na koji cela Srbija treba da bude ponosna“! (video)
Hot sport 23.08.2021
Stojković pohvalio i trenera TSC-a Mladena Krstajića Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posetio je danas Fudbalsku akademiju TSC i tom prilikom izrazio oduševljenje uslovima koji su stvoreni u Bačkoj Topoli za razvoj… »
Selektor Piksi obišao TSC: Krle je bio fantastičan defanzivac, raduje me što je postao trener
Vesti online 23.08.2021
Ovog ponedeljka selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi,u društvu direktora Stevana Stojanovića i člana stručnog štaba reprezentacije Gorana Đorovića, posetio je Akademiju u Bačkoj Topoli. On se družio sa najmlađim polaznicima… »
Šteta što i ja ne mogu da treniram u TSC... Piksi obišao Akademiju fudbala u Bačkoj Topoli i oduševio se!
Mondo 23.08.2021
Dragan Stojković oduševljen uslovima u Bačkoj Topoli. Dragan Stojković oduševljen uslovima u Bačkoj Topoli. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković posetio je danas Akademiju fudbala u Bačkoj Topoli, a sve uoči svečanog… »
Vesti dana »
Ugašen požar u tc "Ušće": Vrši se provera komletnog objekta, oglasio se MUP: Nema povređenih
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Objavljen prvi primer srpske NVO kojoj je Tramp ukinuo pare od USAID-a: Evo za šta su dobili milion i po evra
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 2 satajoš 1 povezana