Повезане вести

Пикси у посети ТСЦ-у: Европски стандард у Бачкој Тополи

Пикси у посети ТСЦ-у: Европски стандард у Бачкој Тополи

Н1 Инфо 23.08.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси, у друштву директора Стевана Стојановића и члана стручног штаба Горана Ђоровића, посетио је Академију ТСЦ-а у Бачкој Тополи. „Пријатно сам изненађен после свега што… »
Пикси у посети ТСЦ-у: Да сам мало млађи, волео бих да тренирам овде

Пикси у посети ТСЦ-у: Да сам мало млађи, волео бих да тренирам овде

Нова 23.08.2021
Драган Стојковић, селектор фудбалске репрезентације Србије, био је у посети фудбалском клубу ТСЦ из Бачке Тополе. „Заиста сам одушевљен свиме што сам овде видео, што далеко превазилази оно што сам очекивао. Овде се водило рачуна… »
Селектор Пикси обишао ТСЦ: Крле је био фантастичан дефанзивац, радује ме што је постао тренер

Селектор Пикси обишао ТСЦ: Крле је био фантастичан дефанзивац, радује ме што је постао тренер

Вести онлине 23.08.2021
Овог понедељка селектор А репрезентације Драган Стојковић Пикси,у друштву директора Стевана Стојановића и члана стручног штаба репрезентације Горана Ђоровића, посетио је Академију у Бачкој Тополи. Он се дружио са најмлађим… »
Пикси посетио академију у Бачкој Тополи: „Ово је објекат на који цела Србија треба да буде поносна“! (видео)

Пикси посетио академију у Бачкој Тополи: „Ово је објекат на који цела Србија треба да буде поносна“! (видео)

Хот спорт 23.08.2021
Стојковић похвалио и тренера ТСЦ-а Младена Крстајића Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси посетио је данас Фудбалску академију ТСЦ и том приликом изразио одушевљење условима који су створени у Бачкој… »
Штета што и ја не могу да тренирам у ТСЦ... Пикси обишао Академију фудбала у Бачкој Тополи и одушевио се!

Штета што и ја не могу да тренирам у ТСЦ... Пикси обишао Академију фудбала у Бачкој Тополи и одушевио се!

Мондо 23.08.2021
Драган Стојковић одушевљен условима у Бачкој Тополи. Драган Стојковић одушевљен условима у Бачкој Тополи. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић посетио је данас Академију фудбала у Бачкој Тополи, а све уочи… »

Вести дана »