Povezane vesti
Piksi u poseti TSC-u: Evropski standard u Bačkoj Topoli
N1 Info 23.08.2021
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, u društvu direktora Stevana Stojanovića i člana stručnog štaba Gorana Đorovića, posetio je Akademiju TSC-a u Bačkoj Topoli. „Prijatno sam iznenađen posle svega što sam video. Sama ideja… »
Piksi u poseti TSC-u: Da sam malo mlađi, voleo bih da treniram ovde
Nova 23.08.2021
Dragan Stojković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, bio je u poseti fudbalskom klubu TSC iz Bačke Topole. „Zaista sam oduševljen svime što sam ovde video, što daleko prevazilazi ono što sam očekivao. Ovde se vodilo računa o svakom detalju, ovo je… »
Selektor Piksi obišao TSC: Krle je bio fantastičan defanzivac, raduje me što je postao trener
Vesti online 23.08.2021
Ovog ponedeljka selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi,u društvu direktora Stevana Stojanovića i člana stručnog štaba reprezentacije Gorana Đorovića, posetio je Akademiju u Bačkoj Topoli. On se družio sa najmlađim polaznicima fudbalske škole i… »
Piksi posetio akademiju u Bačkoj Topoli: „Ovo je objekat na koji cela Srbija treba da bude ponosna“! (video)
Hot sport 23.08.2021
Stojković pohvalio i trenera TSC-a Mladena Krstajića Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posetio je danas Fudbalsku akademiju TSC i tom prilikom izrazio oduševljenje uslovima koji su stvoreni u Bačkoj Topoli za razvoj fudbala… »
Šteta što i ja ne mogu da treniram u TSC... Piksi obišao Akademiju fudbala u Bačkoj Topoli i oduševio se!
Mondo 23.08.2021
Dragan Stojković oduševljen uslovima u Bačkoj Topoli. Dragan Stojković oduševljen uslovima u Bačkoj Topoli. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković posetio je danas Akademiju fudbala u Bačkoj Topoli, a sve uoči svečanog otvaranja novog… »
Vesti dana »

Pola godine od smrti Saše Popovića: Udovica Suzana neutešno sve vreme plakala, ćerka Aleksandra nije skidala pogled sa očeve fotografije! Nije zaboravljen
Kurir pre 12 minutajoš 24 povezane

Rhmz nastavlja da upozorava Nad Srbijom se nadvija ciklon, evo kada nas očekuje nevreme
Dnevnik pre 2 satajoš 26 povezanih

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i izazovi pred meč sa Letonijom
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 73 povezane

Kalas: Rusija neće dobiti zamrznutu imovinu bez isplate ratne odštete
Biznis.rs pre 1 satjoš 20 povezanih

Novak Đoković se plasirao u osminu finala US Opena posle borbe sa Kameronom Norijem, dok razmatra budućnost i sanja o tenisu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 77 povezanih