Povezane vesti
Šijan zabranio Goci da PEVA?! Zbog njega se svega ODREKLA!
Svet & Skandal 23.08.2021
Vest da je svojevremeno Zoran Šijan zabranio Goci Božinovskoj da peva odjeknula je poput bombe u svim domaćim medijima. Naime, nakon skandala na jednom slavlju kada je pijani gost krenuo da spopada Gocu, Šijan je pozeleneo od besa i nasredio pevačici… »
Šijan zabranio goci da peva: Gost joj zavukao novac u haljinu - "Zoran je to video, pa me odmah oterao u kola!"
Mondo 23.08.2021
Pevačica Goca Božinovska o odluci svog pokojnog supruga da prestane da se bavi pevanjem. Pevačica Goca Božinovska o odluci svog pokojnog supruga da prestane da se bavi pevanjem Pevačica Goca Božinovska, koja je nedavno postala baka Zoranu Šijanu… »
Šijan zabranio goci da peva: Gost mi je zavukao novac u haljinu, a onda je Šijan skočio i tu je bio kraj moje karijere
Kurir 23.08.2021
Pevačica Goca Božinovska, koja je nedavno postala baka kada je njen sin Mirko dobio naslednika sa partnerkom Bojanom Rodić i sad uživa u najlepšim trenucima. Ali nije uvek živela bezbrižno i čak tokom perioda ljubavi sa suprugom Zoranom Šijanom… »
Vesti dana »

Tramp u narednim satima donosi odluku o Ukrajini! Curi vreme za Zelenskog, Putin na nogama: "Ubrzo ćemo znati"
Blic pre 25 minutajoš 16 povezanih

Nova prognoza Marka Čubrila: Evo kad tačno stižu jaki pljuskovi i zahlađenje, ali i sneg na planinama
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

‘Za Beograd’: Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
Južne vesti pre 19 minutajoš 12 povezanih

Oglasio se MUP o brutalnom ubistvu mladića u Visokom: Uhapšena još jedna osoba
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih

Sindikat: Podnete krivične prijave protiv ministarke prosvete i finansijskih savetnika
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih