Povezane vesti

Šijan zabranio Goci da PEVA?! Zbog njega se svega ODREKLA!

Šijan zabranio Goci da PEVA?! Zbog njega se svega ODREKLA!

Svet & Skandal 23.08.2021
Vest da je svojevremeno Zoran Šijan zabranio Goci Božinovskoj da peva odjeknula je poput bombe u svim domaćim medijima. Naime, nakon skandala na jednom slavlju kada je pijani gost krenuo da spopada Gocu, Šijan je pozeleneo od besa i nasredio pevačici… »
Šijan zabranio goci da peva: Gost joj zavukao novac u haljinu - "Zoran je to video, pa me odmah oterao u kola!"

Šijan zabranio goci da peva: Gost joj zavukao novac u haljinu - "Zoran je to video, pa me odmah oterao u kola!"

Mondo 23.08.2021
Pevačica Goca Božinovska o odluci svog pokojnog supruga da prestane da se bavi pevanjem. Pevačica Goca Božinovska o odluci svog pokojnog supruga da prestane da se bavi pevanjem Pevačica Goca Božinovska, koja je nedavno postala baka Zoranu Šijanu… »
Šijan zabranio goci da peva: Gost mi je zavukao novac u haljinu, a onda je Šijan skočio i tu je bio kraj moje karijere

Šijan zabranio goci da peva: Gost mi je zavukao novac u haljinu, a onda je Šijan skočio i tu je bio kraj moje karijere

Kurir 23.08.2021
Pevačica Goca Božinovska, koja je nedavno postala baka kada je njen sin Mirko dobio naslednika sa partnerkom Bojanom Rodić i sad uživa u najlepšim trenucima. Ali nije uvek živela bezbrižno i čak tokom perioda ljubavi sa suprugom Zoranom Šijanom… »

Vesti dana »