Повезане вести

(Видео): "Ах, та љубав" Дарко и Барбара у проводу Пред свима га натерала на једну ствар, а онда запевала: "Знам ја шта то…

(Видео): "Ах, та љубав" Дарко и Барбара у проводу Пред свима га натерала на једну ствар, а онда запевала: "Знам ја шта то…

Блиц 23.08.2021
Дарко Лазић, након што се растао од Марине Гагић са којом има сина Алексеја, упловио је у љубавну везу са Барбаром Бобак. Њих двоје често деле заједничке тренутке на друштвеним мрежама, а сада су поделили и видео снимак из… »
Дарко Лазић БАХАНАЛИЈЕ са Барабром! Прича како му је породица све, ДЕЦУ не виђа!

Дарко Лазић БАХАНАЛИЈЕ са Барабром! Прича како му је породица све, ДЕЦУ не виђа!

Свет & Скандал 23.08.2021
Девојка Дарка Лазића, Барабара Бобек похвалила се како се она и Дарко проводе време у кафани. Њих двоје, праве озбиљне баханалије! Иако Лазић, који наводно дугује 2 милиона динара алиментације ћерки коју је добио у браку са… »
Објавили наливање ракијом, а исекли пољубац! Испливао снимак Дарка Лазића и Барбаре - коначно доказ да су заједно?!

Објавили наливање ракијом, а исекли пољубац! Испливао снимак Дарка Лазића и Барбаре - коначно доказ да су заједно?!

Мондо 23.08.2021
Певач Дарко Лазић и његова наводна партнерка и колегиница Барбара Бобак, звезда хит снимка на друштвеним мрежама. Певач Дарко Лазић и његова наводна партнерка и колегиница Барбара Бобак, звезда хит снимка на друштвеним мрежама… »
Дарко И Барбара лудују У проводу! Бобакова све изненадила кад је натерала фолкера на ово, све је снимљено! (ВИДЕО)

Дарко И Барбара лудују У проводу! Бобакова све изненадила кад је натерала фолкера на ово, све је снимљено! (ВИДЕО)

Курир 23.08.2021
Фолкер Дарко Лазић и његова нова девојка Барбара Бобак готово да се не раздвајају, а судећи по снимцима на друштвеним мрежама редовно излазе заједно. Они неретко објављују снимке из провода, а сада су последњим видеом све… »

Вести дана »