Povezane vesti
Češki predsednik Zeman optužio da ga tajna služba prisluškuje, a nema telefon
Novi magazin 23.08.2021
Odbor za kontrolu obaveštajnih službi Poslaničkog doma češkog parlamenta pozabaviće se ove sedmice optužbama predsednika Češke Miloša Zemana da ga prisluškuje Bezbednosno informativna služba (BIS), doduše njega ne ciljano već kako je Zeman priznao samo… »
Zeman: Prisluškuju me, a ja nemam telefon
Nova 23.08.2021
Odbor za kontrolu obaveštajnih službi Poslaničkog doma češkog parlamenta pozabaviće se ove sedmice optužbama predsednika Češke Miloša Zemana da ga prisluškuje Bezbednosno informativna služba (BIS), doduše ne njega ciljano već, kako je Zeman priznao, samo… »
Zeman: Prisluškuju me, a ja nemam telefon
N1 Info 23.08.2021
Odbor za kontrolu obaveštajnih službi Poslaničkog doma češkog parlamenta pozabaviće se ove sedmice optužbama predsednika Češke Miloša Zemana da ga prisluškuje Bezbednosno informativna služba (BIS), doduše ne njega ciljano već, kako je Zeman priznao, samo… »
Vesti dana »
Iran lansirao balističke rakete na Izrael; IDF: Odbijeni svi napadi; Tramp Teheranu: Dosta je
RTS pre 32 minutajoš 45 povezanih
Danski fudbaler Kristijan Eriksen ponovo kolabirao na terenu: 'Dobro je'
BBC News pre 48 minutajoš 45 povezanih
Zverev presrećan nakon istorijske titule: Gubili smo puno puta, bolelo je - ali smo napokon Grend Slem šampioni!
Kurir pre 2 satajoš 41 povezana
Izlazna anketa: Vladajuća jermenska stranka osvojila 56,7 odsto glasova na izborima
Insajder pre 1 satjoš 105 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 15 satijoš 1 povezana