Povezane vesti
Češki predsednik Zeman optužio da ga tajna služba prisluškuje, a nema telefon
Novi magazin 23.08.2021
Odbor za kontrolu obaveštajnih službi Poslaničkog doma češkog parlamenta pozabaviće se ove sedmice optužbama predsednika Češke Miloša Zemana da ga prisluškuje Bezbednosno informativna služba (BIS), doduše njega ne ciljano već kako je Zeman… »
Zeman: Prisluškuju me, a ja nemam telefon
Nova 23.08.2021
Odbor za kontrolu obaveštajnih službi Poslaničkog doma češkog parlamenta pozabaviće se ove sedmice optužbama predsednika Češke Miloša Zemana da ga prisluškuje Bezbednosno informativna služba (BIS), doduše ne njega ciljano već, kako je Zeman… »
Zeman: Prisluškuju me, a ja nemam telefon
N1 Info 23.08.2021
Odbor za kontrolu obaveštajnih službi Poslaničkog doma češkog parlamenta pozabaviće se ove sedmice optužbama predsednika Češke Miloša Zemana da ga prisluškuje Bezbednosno informativna služba (BIS), doduše ne njega ciljano već, kako je Zeman… »
Vesti dana »
Niški studenti planiraju blokadu više fakulteta: Rektorat da se oglasi
Radio 021 pre 20 minutajoš 31 povezana
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 2 satajoš 44 povezane
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih
Počeo protest kod Beograda na vodi: Glavna raskrsnica blokirana, jedini zahtev - "ostavite Stari most na miru"
Blic pre 26 minutajoš 14 povezanih
Predsednik Visokog saveta tužilaštva: Netačni navodi tužioca Stefanovića o tom savetu
Beta pre 50 minutajoš 15 povezanih