Povezane vesti
Češki predsednik Zeman optužio da ga tajna služba prisluškuje, a nema telefon
Novi magazin 23.08.2021
Odbor za kontrolu obaveštajnih službi Poslaničkog doma češkog parlamenta pozabaviće se ove sedmice optužbama predsednika Češke Miloša Zemana da ga prisluškuje Bezbednosno informativna služba (BIS), doduše njega ne ciljano već kako je Zeman priznao samo… »
Zeman: Prisluškuju me, a ja nemam telefon
Nova 23.08.2021
Odbor za kontrolu obaveštajnih službi Poslaničkog doma češkog parlamenta pozabaviće se ove sedmice optužbama predsednika Češke Miloša Zemana da ga prisluškuje Bezbednosno informativna služba (BIS), doduše ne njega ciljano već, kako je Zeman priznao, samo… »
Zeman: Prisluškuju me, a ja nemam telefon
N1 Info 23.08.2021
Odbor za kontrolu obaveštajnih službi Poslaničkog doma češkog parlamenta pozabaviće se ove sedmice optužbama predsednika Češke Miloša Zemana da ga prisluškuje Bezbednosno informativna služba (BIS), doduše ne njega ciljano već, kako je Zeman priznao, samo… »
Vesti dana »

"To je mnogo prikladnije ime": Tramp potpisao naredbu za preimenovanje Pentagona (video, foto)
Blic pre 31 minutajoš 4 povezane

Policija napala novinara portala 021.rs tokom izveštavanja sa protesta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Frans pres: Policija u Novom Sadu rasterala demonstrante koji i dalje traže prevremene izbore
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Obustavlja se saobraćaj u ovoj ulici na Novom Beogradu: Evo koliko dugo će biti zatvorena i zbog čega tačno
Blic pre 9 satijoš 3 povezane