Povezane vesti
Naučnica iz Britanije: Za sada treća doza nije potrebna
Nova 23.08.2021
U Velikoj Britaniji se još uvek ne sprovodi vakcinacija trećom dozom vakcine protiv koronavirusa, jer nema dokaza da je ona trenutno potrebna, kaže Marija Zarić, naučnica iz Velike Britanije. Dodaje da je samo dokazano da je treća doza podigla nivo… »
Novinarka "blica" primila treću dozu "u: januaru i februaru vakcinisana sam sinofarmom, u maju sam imala susret sa koronom, a…
Blic 23.08.2021
Vakcinacija trećom dozom u našoj zemlji počela je u utorak, a ja sam već u petak stala u red. Što bi moj drug rekao „kad pre?!“! Pa prošlo je šest meseci od druge doze, a za ovu moju žurbu postoji nekoliko razloga. Pa „zašto da ne?“, odgovaram ja, ako je… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 25 povezanih
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično će se objavljivati na Portalu otvorenih podataka
Nova ekonomija pre 1 satjoš 21 povezana
Snižena ocena Srbije u međunarodnom izveštaju – osnovne slobode „pod represijom“
Ozon press pre 15 minutajoš 17 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 31 povezana
Prognoza: Jutarnja magla i mraz, tokom dana pretežno sunčano, temperature do 16 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 21 povezana