Povezane vesti
Brate, nedostaješ mi! Đokovićeva srceparajuća poruka za legendarnog asa, zbog njega je plakao na terenu
Mondo 23.08.2021
Novak Đoković nije zaboravio svog prijatelja i čoveka od kog je mnogo naučio o sportu i životu. Novak Đoković nije zaboravio svog prijatelja i čoveka od kog je mnogo naučio o sportu i životu. Eh, da nije bilo tog prokletog helikoptera... Danas… »
"Nedostaješ mi, brate" divan gest Novaka Đokovića, setio se velikana i svog prijatelja koji bi danas napunio 43 godine…
Sportal blic 23.08.2021
Prošlo je više od godinu i po dana od tragičnog pada helikoptera u kojem je . Svet i dalje žali za preranim odlaskom velikog sportiste, inspiracije i idola mnogih generacija. Da se nije desio strašan pad, bi danas napunio 43 godine. Rođen je 23… »
Đoković se setio brajanta: Novak čestitao rođendan Kobiju - nedostaješ mi brate!
Večernje novosti 23.08.2021
Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH Nole je na Tviter nalogu poslao čestitku legendi LA Lejkersa koji bi danas napunio 43. godine. - Srećan rođenadan, Kobi. Nedostaješ mi brate - napisao je Đoković. Kobi Brajant, kao i još osam osoba, tragično je preminuo… »
Emotivni Novak nije zaboravio Brajanta: Nedostaješ mi, brate
Nova 23.08.2021
Novak Đoković, najbolji teniser planete, pokazao je da nije zaboravio Kobija Brajanta, legendu Los Anđeles Lejkersa. Brajant je rođen 23. avgusta 1978. godine u Filadelfiji, a na dan kada bi čuvena „mamba“ napunila 43 godine, Nole je iskoristio… »
Vesti dana »
KFOR: Priština tražila ovlašćenje za potencijalno slanje KBS na sever, nismo dozvolili
RTS pre 50 minutajoš 4 povezane
Na Kopaoniku 36 centinetara snega, zbog magle vidljivost smanjena na 100 metara
Danas pre 11 satijoš 5 povezanih
Petković: Kurtijevo obraćanje ogolilo sve laži i spinove režima u Prištini
Blic pre 10 satijoš 1 povezana