Повезане вести

Брате, недостајеш ми! Ђоковићева срцепарајућа порука за легендарног аса, због њега је плакао на терену

Брате, недостајеш ми! Ђоковићева срцепарајућа порука за легендарног аса, због њега је плакао на терену

Мондо 23.08.2021
Новак Ђоковић није заборавио свог пријатеља и човека од ког је много научио о спорту и животу. Новак Ђоковић није заборавио свог пријатеља и човека од ког је много научио о спорту и животу. Ех, да није било тог проклетог… »
"Недостајеш ми, брате" диван гест Новака Ђоковића, сетио се великана и свог пријатеља који би данас напунио 43 године: Срећан…

"Недостајеш ми, брате" диван гест Новака Ђоковића, сетио се великана и свог пријатеља који би данас напунио 43 године: Срећан…

Спортал блиц 23.08.2021
Прошло је више од годину и по дана од трагичног пада хеликоптера у којем је . Свет и даље жали за прераним одласком великог спортисте, инспирације и идола многих генерација. Да се није десио страшан пад, би данас напунио 43… »
Ђоковић се сетио брајанта: Новак честитао рођендан Кобију - недостајеш ми брате!

Ђоковић се сетио брајанта: Новак честитао рођендан Кобију - недостајеш ми брате!

Вечерње новости 23.08.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЛУКАС ЦОЦХ Ноле је на Твитер налогу послао честитку легенди ЛА Лејкерса који би данас напунио 43. године. - Срећан рођенадан, Коби. Недостајеш ми брате - написао је Ђоковић. Коби Брајант, као и још осам особа… »
Емотивни Новак није заборавио Брајанта: Недостајеш ми, брате

Емотивни Новак није заборавио Брајанта: Недостајеш ми, брате

Нова 23.08.2021
Новак Ђоковић, најбољи тенисер планете, показао је да није заборавио Кобија Брајанта, легенду Лос Анђелес Лејкерса. Брајант је рођен 23. августа 1978. године у Филаделфији, а на дан када би чувена „мамба“ напунила 43 године… »

Вести дана »