Повезане вести
Брате, недостајеш ми! Ђоковићева срцепарајућа порука за легендарног аса, због њега је плакао на терену
Мондо 23.08.2021
Новак Ђоковић није заборавио свог пријатеља и човека од ког је много научио о спорту и животу. Новак Ђоковић није заборавио свог пријатеља и човека од ког је много научио о спорту и животу. Ех, да није било тог проклетог… »
"Недостајеш ми, брате" диван гест Новака Ђоковића, сетио се великана и свог пријатеља који би данас напунио 43 године: Срећан…
Спортал блиц 23.08.2021
Прошло је више од годину и по дана од трагичног пада хеликоптера у којем је . Свет и даље жали за прераним одласком великог спортисте, инспирације и идола многих генерација. Да се није десио страшан пад, би данас напунио 43… »
Ђоковић се сетио брајанта: Новак честитао рођендан Кобију - недостајеш ми брате!
Вечерње новости 23.08.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЛУКАС ЦОЦХ Ноле је на Твитер налогу послао честитку легенди ЛА Лејкерса који би данас напунио 43. године. - Срећан рођенадан, Коби. Недостајеш ми брате - написао је Ђоковић. Коби Брајант, као и још осам особа… »
Емотивни Новак није заборавио Брајанта: Недостајеш ми, брате
Нова 23.08.2021
Новак Ђоковић, најбољи тенисер планете, показао је да није заборавио Кобија Брајанта, легенду Лос Анђелес Лејкерса. Брајант је рођен 23. августа 1978. године у Филаделфији, а на дан када би чувена „мамба“ напунила 43 године… »
Вести дана »

Данас је Мала Госпојина: Празник Пресвете Богородице и обичаји који трају вековима
Данас пре 1 сатјош 15 повезаних

Три особе животно угрожене након удеса на сајму Сви пребачени на одељење реанимације
Ало пре 2 минутајош 20 повезаних

Трамп тражи назад базу Баграм, прети санкцијама Авганистану
Сербиан Невс Медиа пре 2 минутајош 7 повезаних

Естонски министар одбране: НАТО је спреман да употреби силу ако буде потребно
РТВ пре 2 сатајош 6 повезаних