Povezane vesti

Tara moli za odeću, nema kintu, a njenom advokatu ću dati 1.000 €: Sandra Rešić nikad surovije o Simovoj, baš joj je…

Tara moli za odeću, nema kintu, a njenom advokatu ću dati 1.000 €: Sandra Rešić nikad surovije o Simovoj, baš joj je…

Kurir 23.08.2021
Pevačica i takmičarka rijaliti Sandra Rešić biće deo nove sezone, a sada je o svemu progovorila. - Došla sam na kafu da se ispričam sa bitnim ljudima. Zaista ne znam da li me ugovor čeka - rekla je Sandra. Nedavno je putem Insta storija… »
Ninovu ćerku pecnuli da nije više pevačica! Sandra Rešić ponovo ulazi u rijaliti i svima je odbrusila: Mogu da budem sve…

Ninovu ćerku pecnuli da nije više pevačica! Sandra Rešić ponovo ulazi u rijaliti i svima je odbrusila: Mogu da budem sve…

Kurir 23.08.2021
Pevačica Sandra Rešić ulazi u rijaliti ponovo, a sada je progovorila na tu temu. Sandra će biti deo "Zadruge 5", a kada su je pitali da li će umesto pevačice postati rijaliti učesnica, dala je zanimljiv odgovor. "Ne smatram da je ovo zanimanje, ali… »
(Video) Sandru Rešić pecnuli da više nije pevačica: Odsečno odgovara! Tari poručuje: "Znam da nemaš pare, daću ti ja"

(Video) Sandru Rešić pecnuli da više nije pevačica: Odsečno odgovara! Tari poručuje: "Znam da nemaš pare, daću ti ja"

Blic 23.08.2021
Pevačica Sandra Rešić vrlo verovatno ponovo ulazi u rijaliti, a sada je progovorila na tu temu. - Došla sam ovde samo da popijem kafu! (smeh) Ne smatram da je ovo zanimanje, ali je ovo deo mog života. Mogu da budem, pevačica, radim na trafici, radim… »

Vesti dana »