Повезане вести

Тара моли за одећу, нема кинту, а њеном адвокату ћу дати 1.000 €: Сандра Решић никад суровије о Симовој, баш јој је стала на…

Тара моли за одећу, нема кинту, а њеном адвокату ћу дати 1.000 €: Сандра Решић никад суровије о Симовој, баш јој је стала на…

Курир 23.08.2021
Певачица и такмичарка ријалити Сандра Решић биће део нове сезоне, а сада је о свему проговорила. - Дошла сам на кафу да се испричам са битним људима. Заиста не знам да ли ме уговор чека - рекла је Сандра. Недавно је путем Инста… »
(Видео) Сандру Решић пецнули да више није певачица: Одсечно одговара! Тари поручује: "Знам да немаш паре, даћу ти ја"

(Видео) Сандру Решић пецнули да више није певачица: Одсечно одговара! Тари поручује: "Знам да немаш паре, даћу ти ја"

Блиц 23.08.2021
Певачица Сандра Решић врло вероватно поново улази у ријалити, а сада је проговорила на ту тему. - Дошла сам овде само да попијем кафу! (смех) Не сматрам да је ово занимање, али је ово део мог живота. Могу да будем, певачица… »
Нинову ћерку пецнули да није више певачица! Сандра Решић поново улази у ријалити и свима је одбрусила: Могу да будем све…

Нинову ћерку пецнули да није више певачица! Сандра Решић поново улази у ријалити и свима је одбрусила: Могу да будем све…

Курир 23.08.2021
Певачица Сандра Решић улази у ријалити поново, а сада је проговорила на ту тему. Сандра ће бити део "Задруге 5", а када су је питали да ли ће уместо певачице постати ријалити учесница, дала је занимљив одговор. "Не сматрам да је… »

Вести дана »