Povezane vesti
"Ne smemo da dozvolimo da se sruši srpsko jedinstvo na KiM. Beograd je spreman za dijalog"
Telegraf 23.08.2021
Ja sam spreman uvek da idem u Brisel, kada je potrebno. Spreman sam da učestvujem u razgovorima - rekao je predsednik Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u večerašnjoj emisiji "Ćirilica" na televiziji Hepi govorio je o aktuelnim temama iz zemlje i… »
Vučić o incidentu Bjelogrlića i Antonijevića: Gaga je javno rekao hvala državi za novac za film
Radio 021 23.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su reditelji Predrag Antonijević i Dragan Bjelogrlić izuzetno važni u kulturnim krugovima i da je incident među njima utoliko teži. On je rekao da ne želi da sluša o razlozima za incidente i da je… »
Vesti dana »

Grupe građana blokirale zgradu Skupštine Novog Sada, policija omogućila ulaz zaposlenima; Na dnevnom redu Skupštine grada više od 140 tačaka
RTV pre 44 minutajoš 21 povezana

Vučić: Pucanje na prostorije SNS-a u Vrnjačkoj Banji potez gubitnika, vreme odgovornosti dolazi; Na Vidovdan neće biti kontramitinga
RTV pre 4 minutajoš 29 povezanih

Ubijen ajatolahov glavni čovek! Smrt načelnika Generaštaba iranske vojske, Tramp najavio nešto "mnogo veće", sirene zavijaju u celom Izraelu (foto, video)
Kurir pre 4 minutajoš 21 povezana

U napadu na Kijev poginulo najmanje 14 osoba; Tramp kritikuje isključenje Rusije iz G7
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih

Ko je vrhovni vođa Irana Ali Hamnei i koliko je uticajna njegova porodica
BBC News pre 34 minutajoš 36 povezanih