Повезане вести
Да ли ће избори „погурати“ воз Београд-Нови Сад да најзад крене за шест месеци
Н1 Инфо 24.08.2021
Деоница пруге између Старе Пазове и Новог Сада је скоро завршена. И то је био разлог да председник Србије Александар Вучић посети импозантни вијадукт који је изграђен у плавном делу Дунава код Чортановаца. Та деоница биће део… »
Вучић: Ако ме позову, размислићу да ли ћу на Цетиње
Данас 24.08.2021
Ако добијем позивницу, размислићу да ли ћу ићи на Цетиње, изјавио је председник Србије Александар Вучић, одговарајући на новинарско питање да ли ће 5. септембра присуствовати устоличењу митрополита црногорско-приморског… »
Пруга за 22. век
Вести онлине 24.08.2021
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је церемонији спајања железничког колосека на деоници Стара Пазова – Нови Сад на вијадукту у плавном делу Дунава. Тиме је свечано обележен завршетак грађевинских радова на тој… »
Вучић: Нисам добио позив за Брисел, ако добијем одазваћу се
Вести онлине 24.08.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да није добио позив за наставак дијалога у Бриселу овог месеца, али да ће се позиву одазвати ако га добије. – Ако добијем позив ја ћу да идем – истакао је он, а на питање да ли… »
Вучић: Нема позивница за Цетиње и Брисел
Слободна Европа 24.08.2021
Александар Вучић, председник Србије, изјавио је да није добио позивницу за свечаност устоличења владике Српске православне цркве (СПЦ) Јоаникија на Цетињу. „Ако добијем позивницу, размислићу да ли ћу ићи“, рекао је Вучић 24… »
"Нисам добио позивницу": Вучић о одласку на устоличење владике Јоаникија на Цетињу
Блиц 24.08.2021
Председник Србије Александар Вучић прокроментарисао је данас писање медија да је добио позивницу за устоличење владике Јоаникија на Цетињу, који су објавили да је добио позивницу да највероватније неће ићи. - НИје тачно, нисам… »
Вучић: Нисам добио позив за устоличење митрополита Јоаникија
Нова 24.08.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да није добио позив за наставак дијалога у Бриселу овог месеца, али да ће се позиву одазвати ако га добије. “Ако добијем позив ја ћу да идем”, истакао је он , а на питање да ли… »
Вести дана »

Сан ми је да будем селектор, част је што се спомињем: Милојевић говорио о месту селектора!
Хот спорт пре 16 минутајош 54 повезане

Спектакуларна пљачка у Лувру: Лопови за седам минута однели накит Наполеонове породице и француских краљева
Еуроневс пре 41 минутајош 54 повезане

Вмро-ДПМНЕ прогласио победу у Охриду, Штипу, Радовићу, Сопишту, Ресену
Телеграф пре 1 сатјош 32 повезане