Povezane vesti
Udaje se za 19 godina starijeg i svi misle da joj je otac: Zovu me sponzorušom, ali konačno sam našla svog princa! Foto
Mondo 24.08.2021
Razlika između Tejlor i Džona je 19 godina, zbog čega ljudi često misle da joj je on otac, ili da je sa njim zbog novca. Razlika između Tejlor i Džona je 19 godina, zbog čega ljudi često misle da joj je on otac, ili da je sa njim zbog novca. Tejlor… »
Zaljubila se u 19 godina starijeg, a svi misle da joj je deda: "Osuđuju me da sam s njim zbog para"
Telegraf 24.08.2021
Par je uživao u romantičnoj vezi sedam meseci, a onda je on odlučio da je zaprosi. Mišljenje da su godine samo broj koji ne predstavlja nikakve prepreke u životu i ljubavi glavno je pravilo ljubavnog para iz Irske. Tejlor Hamilton (29) i Džon Falkoner… »
Vesti dana »
Vučić za RTS: Mir radi za Srbe, u Mrkonjić Gradu ću izneti smernice za buduću politiku Srbije
RTS pre 2 minutajoš 33 povezane
Beograd jutros ponovo najtopliji u Srbiji: Temperature rastu, a u ovom gradu je najprijatnije
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane
Maja razlupala Asminu auto, izgrebala ga svog, pa se navrzla na svekrvu: Melvida isprozivala snajku uživo u emisiji, potpuno poludela: "Imala si 19 abortusa..."
Kurir pre 42 minutajoš 16 povezanih
Danas je Blaga Marija: Svetiteljka kojoj se žene mole za ispunjenje želja
N1 Info pre 37 minutajoš 11 povezanih
Teška saobraćajna nesreća u Jajincima: Muškarac oboren u Bulevaru JNA i sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar
NIN pre 47 minutajoš 10 povezanih