Povezane vesti
Udaje se za 19 godina starijeg i svi misle da joj je otac: Zovu me sponzorušom, ali konačno sam našla svog princa! Foto
Mondo 24.08.2021
Razlika između Tejlor i Džona je 19 godina, zbog čega ljudi često misle da joj je on otac, ili da je sa njim zbog novca. Razlika između Tejlor i Džona je 19 godina, zbog čega ljudi često misle da joj je on otac, ili da je sa njim zbog novca. Tejlor… »
Zaljubila se u 19 godina starijeg, a svi misle da joj je deda: "Osuđuju me da sam s njim zbog para"
Telegraf 24.08.2021
Par je uživao u romantičnoj vezi sedam meseci, a onda je on odlučio da je zaprosi. Mišljenje da su godine samo broj koji ne predstavlja nikakve prepreke u životu i ljubavi glavno je pravilo ljubavnog para iz Irske. Tejlor Hamilton (29) i Džon Falkoner… »
Vesti dana »
Pucnjava prekinula festival u Švajcarskoj: Ima mrtvih; Podignuti vojni helikopteri VIDEO
B92 pre 18 minutajoš 13 povezanih
Sunčano i toplo drugog dana vikenda, poslepodne mogući pljuskovi: temperatura do 36 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 11 povezanih
Nepal upozorava na moguće nove poplave: Broj stradalih u bujici porastao na 750, više od 3.000 nestalih
Nedeljnik pre 43 minutajoš 8 povezanih
Hitna pomoć: Šest osoba lakše povređeno u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, među njima i dete
N1 Info pre 53 minutajoš 7 povezanih
Požari u Srbiji: Ugašena vatra u selu Slišane kod Lebana, u Deliblatskoj peščari mirno
Radio 021 pre 3 minutajoš 6 povezanih