Повезане вести
(Видео) "жао ми је што сам то урадио": Прва изјава Бјелогрлића по изласку из Тужилаштва
Блиц 24.08.2021
Драгану Бјелогрлићу решењем Основног јавног тужллашта у Нишу након саслушања укинута је мера задржавања и пуштен је да се у даљем току поступка брани са слободе, сазнаје "Блиц". Он је одмах дао изјаву по изласку из… »
Бјелогрлић: Жао ми је што сам насео на провокације
Нишке вести 24.08.2021
„Жао ми је што се господин Антонијевић појавио, не знам зашто, баш у тренутку кад сам имао две величанствене премијере. Жао ми је што нисам издржао да достојанствено игноришем те његове грозне провокације и што сам дозволио да… »
Бјелогрлић: Жао ми је што сам насео на провокације, тужилаштво професионално
ИндексОнлине 24.08.2021
Глумац Драган Бјелогрлић, коме је данас после саслушања у нишком тужилаштву укинут притвор, рекао је да му је жао што је насео на провокације Предрага Гаге Антонијевића и што је дозволио да напад баци сенку на догађаје у Нишу… »
Вести дана »
60. дан рата на Блиском истоку: Иран дао предлог за окончање сукоба, ирански министар се састаје са Путином
Мондо пре 19 минутајош 29 повезаних
Прогноза за уторак, 28. април: Сутра на северу облачно, у осталим крајевима претежно сунчано и топло
Право у центар пре 34 минутајош 25 повезаних
Стојменовић (ЗЛФ): Одборници власти воде политику тихе приватизације за свој корумпирани картел
Сербиан Невс Медиа пре 14 минутајош 17 повезаних
Убедљив тријумф Бостона у Филаделфији, Хјустон уписао прву победу против Лејкерса
Политика пре 19 минутајош 40 повезаних
Министарство финансија подржава предлог да се издвоји 300 милиона евра више за субвенције
Политика пре 19 минутајош 18 повезаних