Повезане вести

Звезди Гранда доживотно забрањен улазак у Србију? Враћен са границе, управо се огласио

Звезди Гранда доживотно забрањен улазак у Србију? Враћен са границе, управо се огласио

Мондо 24.08.2021
Испричао шта се десило. Испричао шта се десило. Финалиста музичког такмичења "Звезде Гранда", Садик Хасановић који је као млађи певао о клању Срба, враћен је са границе, а како преносе босански медији улазак у Србију му је… »
Ово је снимак због ког је звезди Гранда доживотно забрањен улазак у Србију? Испливао видео са приватног славља

Ово је снимак због ког је звезди Гранда доживотно забрањен улазак у Србију? Испливао видео са приватног славља

Мондо 24.08.2021
Снимак је изазвао велики бес јавности. Снимак је изазвао велики бес јавности. Финалиста музичког такмичења "Звезде Гранда", Садик Хасановић враћен је са границе, а како је рекао за босанске медије улазак у Србију му је доживотно… »
Скандал! Садик певао о убијању Срба па поново провоцира! Певачу забрањен улазак у Србију, а сад му Санџак на Босну мирише

Скандал! Садик певао о убијању Срба па поново провоцира! Певачу забрањен улазак у Србију, а сад му Санџак на Босну мирише

Курир 24.08.2021
Такмичар Звезда Гранда Садик Хасановић, који је добио наводно доживотну забрану уласка у Србију, наставио је да провоцира на друштвеним мрежама. Наиме, после сазнања да не може да прође границу, босански певач се огласио на… »
Звезди Гранда Садику Хасановићу забрањен улазак у Србију

Звезди Гранда Садику Хасановићу забрањен улазак у Србију

Нова 24.08.2021
Садику Хасановићу, који се такмичио у "Звездама Гранда", забрањен је улазак у Републику Србију. Ова одлука је уследила након што је певао песму о клању Срба по Братунцу, а потом је у јавност изашла и његова фотографија с… »
Ко је Звезда Гранда којој је забрањен улазак у Србију

Ко је Звезда Гранда којој је забрањен улазак у Србију

Нова 24.08.2021
Садику Хасановићу, који се такмичио у "Звездама Гранда", забрањен је улазак у Републику Србију. Ова одлука је уследила након што је певао песму о клању Срба по Братунцу, а потом је у јавност изашла и његова фотографија с… »
Садику хасановићу забрањен улазак у Србију: „Враћен сам са границе - та забрана је доживотна!“

Садику хасановићу забрањен улазак у Србију: „Враћен сам са границе - та забрана је доживотна!“

Вечерње новости 24.08.2021
Фото: Инстаграм/садикхасановиц.оффициал Садик се упутио из Црне Горе ка Србији, где је на граничном прелазу сазнао да му је доживотно забрањен улазак у Србију, наводи аваз.ба. Млади Хасановић био је у Црној Гори те се упутио… »
Садик хасановић опет провоцира Србе! Након забране уласка у нашу земљу, Санџак му на "Босну мирише" (фото)

Садик хасановић опет провоцира Србе! Након забране уласка у нашу земљу, Санџак му на "Босну мирише" (фото)

Вечерње новости 24.08.2021
Фото: Принтскрин/Илустрација Он је на инстаграму објавио фотографију документа који му је уручила српска полиција, уз следеће речи: - Босно моја дивна мила. Има једна песма која каже: Санџак мој, Санџак мој на Босну ми мирише… »
"Доживотно ми је забрањен улазак у Србију": Садик Хасановић након певања спорне песме: "Добио сам папир"

"Доживотно ми је забрањен улазак у Србију": Садик Хасановић након певања спорне песме: "Добио сам папир"

Блиц 24.08.2021
Након што се на друштвеним мрежама појавио снимак на којем финалиста популарног такмичења "Звезде Гранда", Садик Хасановић, пева националистичке песме и након што га је народ осудио због тога, фолкер је сада враћен са границе са… »

Вести дана »